Apr
2
2021

CEWE tippek egy percben – keret clipartból

húsvét

A CEWE Fotóvilág programban clipart segítségével különleges keretet készíthet.
Állítson össze egy kompozíciót helyőrzőkből úgy, hogy oldaluk összeér.

helyőrző

Helyezze rá a fényképeket.

fotók

A clipartok között a „Vonalak” kategóriában talál vékonyabb és vastagabb elemeket, válassza ki azt, amivel a keretezést elvégezné, és húzza az oldalra.

clipart

A vonal hosszúsága tetszés szerint változtatható. Ha ki van jelölve, a jobb oldali „Clipart szerkesztése” panelen a színét is meg tudja változtatni. Készítsen másolatokat, és helyezze a fotók köré. Ahol szükséges, helyezze a fotó mögé az elemet.

másolás

A vonalakat úgy helyezze el, hogy fussanak túl a fotók vonalán.

szerkesztés

Rendezéshez bekapcsolhatja a segédrácsot, vagy használja a megfelelő eszközöket. A Ctrl lenyomása mellett tud több elemet kijelölni. Ha alkalmazza az igazítás parancsot, biztos egy vonalba kerülnek.

rendezés

A méretüket is egyszerűen tudja egymáshoz igazítani.

méret

Díszítse további clipartokkal.

díszítés

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

Válasz