Apr
24
2020

CEWE tippek egy percben – keret helyének változtatása

Megérkezett, és már le is tölthető a CEWE FOTÓVILÁG program legújabb verziója, ami rengeteg újdonságot tartalmaz.

Megváltozott a szerkesztő felület is, még egyszerűbben használható. Az eszköztáron az elérhető funkciók a kijelölt elemek szerint változnak. Tippjeinkben sorban bemutatjuk ezeket az új eszközöket. Most a keretek helyzetének változtatásáról lesz szó.

A korábbi verzióban egy fotó kerete a kép széléhez illeszkedett, ezen nem lehetett változtatni. Most erre is van lehetőség.

A képre kattintva, jobb oldalt a „Dekorálás” menüpontban található a „Színes keret” funkció. Az alábbiak közül választhatunk.

Beállíthatjuk, mennyire helyezkedjen el a keret a kép szélétől, a vastagságát és a színét is.

Kerekített szélnél a keret is felveszi ezt a formát.

A „További funkciók” gombra kattintva dönthetünk arról, hogy más elemekre is alkalmaznánk-e ezt a beállítást, illetve legyen-e ez az alapértelmezett keret.

Nézz körül a clipartok között, rengeteg új grafika található.

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket és próbálja ki Ön is!

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket, és próbálja ki Ön is!

További szerkesztési ötleteket szeretne? Csatlakozzon zárt Facebook csoportunkhoz.

Kísérje figyelemmel blogunkat, hogy ne maradjon le egyetlen tippről sem. A CEWE Fotóvilág szoftver használatáról sok videót talál youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Ismét keressük Magyarország legszebb CEWE FOTÓKÖNYVÉT! Pályázzon ön is, így esélyes lehet értékes nyereményeink egyikére.

Ha inspirálna másokat CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL vagy naptárával, töltse fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

Ha inspirálna másokat CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL vagy CEWE NAPTÁRÁVAL, töltse fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

A szerzőről:

Válasz