May
4
2018

CEWE tippek egy percben – ki a keretből!

Sorozatunkban rövid inspirációs ötleteket mutatunk, amelyek segítségével még személyesebbé és látványosabbá teheti CEWE termékeit a szerkesztés során.

Mai tippünkben kilépünk a keretből, amivel egy érdekes és dinamikus hatást érünk el.

  • A háttér is lehet az a fotó, amire ezt a technikát alkalmazzuk. Ha a kép kivágása, mérete ezt nem teszi lehetővé, akkor ez a lépés ki is maradhat. Mindig a Kép háttérbe… opciót válasszuk, nehogy az oldal szélén fehér csík maradjon. Utána dupla kattintás a képre, mire megnyílik a képszerkesztő ablak. Itt az Életlenítés választva, az életlenség csúszka legyen 0, és a fehérítést húzzuk jobbra, hogy a fotó világosabb legyen.

  • Új fotónak nyitunk egy sablont, majd ráhúzva a képet úgy pozicionáljuk, hogy a háttérhez illeszkedjen, illetve a “túlfolyásnak” legyen helye.

  • Tehetünk rá egy kis árnyékot és keretet is.

  • Ismét az új fotó ikonra kattintva, a harmadik képnek is elkészítjük a helyét.

  • A fotót ráhúzzuk, méretezzük és pozicionáljuk, majd a maszkok közül alkalmazzuk azt, amelyiknek minden oldala elhalványítja a széleket.

Igazán dekoratív a végeredmény:

És egy kicsit szélesebb kerettel:

Tetszett a tipp? –  Töltse le ingyenes szoftverünket és próbálja ki Ön is!

Kísérje figyelemmel blogunkat, hiszen hétről hétre újabb tippeket adunk! A CEWE FOTÓVILÁG szoftver használatáról sok videót talál youtube csatornánkon is. Ha Facebookon és Instagramon is követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Válasz