Sep
10
2021

CEWE tippek egy percben – kollázs

kollázs

A CEWE Fotóvilág programban rengeteg elrendezési tervet talál, melyet szabadon szerkeszthet tovább. Fényképeket és szöveget adhat hozzá, áthelyezhet vagy törölhet, megváltoztathatja az elrendezést, illetve újabbakat hozhat létre.

Mai tippünkben képek egy csoportja egy közös keretbe került, ezzel is erősítve az összetartozásokat.

Válasszon egyet az elrendezések közül. A középre zárt típus lesz ehhez a legmegfelelőbb, mely elegendő teret hagy a további lépésekhez.

elrendezés

Húzza rá a fotókat. Nem szükséges azt összes helyőrzőre tenni, hagyjon szabadon a díszítésnek is.

fotók

Nyisson valamennyivel nagyobb helyőrzőt, mint a képek csoportja.

helyőrző

Tegyen rá bármilyen fotót, majd kattintson duplán rá. A megnyíló CEWE Fotószerkesztőben a „Festés” funkcióval fesse át fehérre, vagy tetszés szerint más színre.

festés

Erre húzzon egy keretet az árnyékok kategóriából. Ez térhatást ad a képhez.

keret

Helyezze leghátulra az Elrendezés panel → Síkok elrendezése → Egy szinttel hátrébb funkcióval. Ugyanezt éri el az Alt és a – billentyű nyomogatásával. Ha szükséges, még igazítson a méreten és az elhelyezkedésen.

árnyék

A háttérre tehet fotót átmenetes maszkkal.

háttér

Csökkentse az átlátszóságát, hogy jobban belesimuljon a háttérbe.

kollázs

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

A szerzőről:

Válasz