Oct
16
2020

CEWE tippek egy percben – könyv gyerekeknek

mesekönyv

Színek és formák. A körülöttünk lévő világ jellemzői. A gyerekek számára ezek nagyon fontos építőelemek a világ megismeréséhez. Szeretik az élénk színeket, mert megragadja a figyelmüket. Mi gondoltunk erre, így a CEWE Fotóvilág szoftver tele van színes, vidám clipartokkal, amit kifejezetten gyerekeknek terveztünk. Készíthet egy-egy emlékezetes eseményről külön könyvet gyermekének, vagy az évkönyvben szánjon pár oldalt arra, hogy mesekönyvszerű elemekkel egészítse ki a fotókat.

Válasszon hátteret a „Gyermekek” csoportból. A „Továbbiak letöltése” gombra kattintva, újabb háttereket választhat.

háttér

A clipartok „Gyermekek” csoportjában talál színes betűket,

betűk

grafikus elemeket,

grafika

szövegbuborékot.

szöveg

Az elemek minden egyes színét megváltoztathatja.

színek

A keretek között is vannak hasonló stílusú elemek.

keret

Egy ilyen kedves, vidám oldallal biztos örömet szerez az egész családnak.

fotókönyv

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket, és próbálja ki Ön is!

Kísérje figyelemmel blogunkat, hogy ne maradjon le egyetlen tippről sem. A CEWE Fotóvilág szoftver használatáról sok videót talál youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Ismét keressük Magyarország legszebb CEWE FOTÓKÖNYVÉT! Pályázzon ön is, így esélyes lehet értékes nyereményeink egyikére.

Ha inspirálna másokat CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL vagy naptárával, töltse fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

A szerzőről:

Válasz