Jun
21
2019

CEWE tippek egy percben – könyvsablonok

Megjelent és már le is tölthető a CEWE FOTÓVILÁG 6.4-es verziója, ami sok újdonságot tartalmaz.

Az egyik legizgalmasabb, hogy bekerültek komplett könyvsablonok, amik egy egész fotókönyvhöz kínálnak változatos oldalakat különböző stílusokban.

Ennél egyszerűbb már nem is lehetne, minden oldal más, csak a fotókat kell bedobálni. A bal oldali sávban találod „Könyvsablonok” néven. Megnyitva csak ki kell választanod, melyik tetszik, majd ráhúzni a könyvre.

Galérianézetben egyszerre lehet látni az előre megtervezett oldalakat. Ha több oldalra van szükséged, csak kattints a plusz jelre, a további oldalak szintén ebben a stílusban előre elkészítve lesznek.

Csak a fotókat kell behúzni a keretekbe. Ha szeretnél még clipartot adni hozzá, a program először azokat ajánlja fel, amiket ehhez a stílushoz a legjobbnak gondol.

Természetesen bármin lehet változtatni. Ha másik hátteret választanál, eldöntheted, hogy csak az adott oldalon változzon, vagy a teljes könyvön.

Írhatsz szöveget, tehetsz árnyékot, mozgathatod az elemeket, így a kreativitás is megmarad, csak van egy alap, amivel könnyen és gyorsan lehet dolgozni.

Tetszett a tipp? – Töltsd le ingyenes szoftverünket és próbáld ki te is!

Kísérd figyelemmel blogunkat, hogy ne maradj le egyetlen tippről sem. A CEWE FOTÓVILÁG szoftver használatáról sok videót találsz youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követsz minket, garantáltan időben értesülsz minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Válasz