Apr
22
2022

CEWE tippek egy percben – különleges karakterek

A CEWE FOTÓKÖNYVBEN elhelyezett rövid cím, felirat, wordart díszítésként is szolgál. A különböző betűkészletek sokszor tartalmaznak speciális karaktereket, amiket nem érünk el egyszerűen a billentyűzetről. Egy korábbi cikkünkben bemutattuk a Character Map alkalmazást, amivel meg lehet nézni, és – ha kicsit bonyolultan is – alkalmazni is tudja ezeket a karaktereket. Most egy másik lehetőséget ajánlunk ugyanezzel a programmal. (A letöltési információkat megtalálja a korábbi bejegyzésben.)

A Yessy nevű ingyenesen letölthető betűkészlet olyan variációkat is tartalmaz, amiknél szív alakú díszítés van.

YESSY

Az Export Characters-szel az összes karaktert le tudja tölteni háttér nélküli png fájlként.

karakter

Megadhatja a méretet és a színt is.

méret

A Continue-ra kattintva már csak a mappa helyét kell kiválasztania, és minden elem külön megjelenik képfájlként.

mappa

A CEWE Fotóvilágban elég csak a díszített betűt használnia, a szöveg többi részét a szövegeszközzel is beírhatja.

fotóvilág

A png betűket ugyanúgy lehet szerkeszteni, mint bármilyen más képet, így duplán rákattintva, megnyílik a CEWE fotószerkesztőben, és például meg lehet változtatni a színét.

szerkesztés

3d csempemintázatot tehet rá.

csempe

És elkészítheti a körvonalát is.

körvonal

Léteznek színes betűtípusok is, ezek többféle színt, textúrát és átlátszóságot visznek a karakterekbe. Ezeket még csak nagyon kevés programban lehet használni, de ugyanígy elmentheti png-nek a Character Map UWP programban.

színes

Így teheti még különlegesebbé CEWE FOTÓKÖNYVÉT.

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

A szerzőről:

Nem lehet hozzászólni