Jan
14
2022

CEWE tippek egy percben – különleges keret

Ha van egy gyönyörű fotója, amire különösen büszke, érdemes egy egész oldalt vagy akár dupla oldalt szentelni neki. Tovább növelheti a hatást, ha a fotó kulcsfontosságú részletét valamilyen módon kiemeli. Erre mutatunk egy példát.

dupla oldal

Az oldal felépítése lépésről lépésre. Helyezzen el egy nagy fotót.

nagy fotó

Nyisson egy helyőrzőt, húzzon rá egy fotót, majd duplán kattintson rá, hogy megnyíljon a CEWE fotószerkesztő. Fesse át a képet fehérre.

festés

A méretet alakítsa négyzetesre.

alakítás

Majd a „Sarkak mérete és alakja” funkcióval alakítsa körré.

kör

Tegyen rá egy átmenetes maszkot.

maszk

Egy újabb helyőrzőre húzza rá ismét a fotót. Tegyen rá kör alakú maszkot, és méretezze úgy, hogy az alatta lévő elem érvényesüljön. Jelölje ki mind a két elemet, majd igazítsa egymáshoz.

helyőrző

A kisebb képet mozgassa úgy a keretben, hogy az alsó fotó folytatása legyen.

illesztés

Válasszon egy hátteret. A nagy fotóra tegyen egy átmenetes maszkot, ami a jobb oldalon belemossa a képet a háttérbe, és vegye vissza a kép átlátszóságát, hogy a háttér textúrája érvényesüljön a nagy fotón is.

háttér

Díszítse tetszés szerint.

díszítés

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

A szerzőről:

Válasz