Mar
19
2021

CEWE tippek egy percben – láthatatlan clipart

háttér

Egy clipartot nem csak arra használhatunk, hogy díszítsünk vele egy oldalt, hanem arra is, hogy eltüntessünk valamit. Erre mutatunk egy példát.

A háttér maradhat fehér, vagy válasszon egyet a színes hátterek közül. Helyezze el a fotókat.

fotók

Ahhoz, hogy egy olyan keretet kapjon, ami a három fotót öleli körül, válasszon egy színes clipartot, majd színezze át a háttér színére a „Szerkesztés” panel „Clipart szerkesztése” funkcióval. Válasszon hozzá egy tetszőleges színű színes keretet, és az „Elrendezés”, „Síkok elrendezése” paranccsal tegye a fotók mögé.

keret

Díszítésként helyezzen rá egy háromszögletű clipartot.

háromszög

Változtassa meg a színét a háttér és keret színe szerint.

színezés

Szükség van egy újabb clipartra a háttér színében. Ezt illessze pontosan a háromszöghöz.

clipart

Ezt az elemet helyezz hátrébb úgy, hogy a fotó alá kerüljön, így eltűnik nagy keret azon szakasza, amely a háromszög alatt van.

elrendezés

Ide írhat szöveget, vagy tehet díszítő elemeket.

díszítés

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

Válasz