Dec
27
2019

CEWE tippek egy percben – most letölthető bokeh készlettel

A bokeh szó a japán “bo-ke” kifejezésből származik, és nagyjából elmosódottságot jelent. A fotózásban alkalmazott technika, a mélységélesség csökkentésével életlenséget érünk el. Ez a fényes részeken fénykörökhöz vezet. A hatás hangulatát overlay-nek nevezett elemekkel is elérhetjük. Ilyenből csomagoltunk össze pár darabot, amit ingyenesen le lehet tölteni.

A felhasználása egyszerű:

  • Töltse le a képre kattintva. Tipp: egy mappába gyűjtse ingyenes készleteinket, hogy könnyen megtalálja.
  • A tömörített fájl kibontásához kattintson rá az egér jobb gombjával, válassza Az összes kibontása elemet, és kövesse az útmutatást.
  • Szerkessze meg a terméket, és díszítse ezekkel az elemekkel.

Néhány ötlet a felhasználáshoz:

A háttereket mindig háttérként helyezze az oldalra, így biztos, hogy nem marad fehér szegély. Bár a készletben lévő hátterek az XL-es könyvhöz lettek méretezve, ugyanígy lehet használni a legtöbb méretnél.

A használatához pár tipp. Teheted egy teljes oldalra.

Vagy csak egy képre. Ehhez előbb egy képőrzőt kell nyitni, és arra húzni az overlay-t. Tudod méretezni, és egy oldalra tehetsz többet is. Ha kétszer rákattintasz, a szerkesztőben állíthatsz a színén és az átlátszóságán is.

Ha szélén maradt levágott kör, ami zavaró, húzhatsz rá egy átmenetes maszkot.

Nagyon jól mutat például szilveszteri fotókon is, így tökéletes záróképe lehet 2019-es évkönyvednek. További tippek egy évkönyv elkészítéséhez ITT.

A Happy New Year elem a tavalyi ingyenes készletünkben található.

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket és próbálja ki Ön is!

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket és próbálja ki Ön is!

Kísérje figyelemmel blogunkat, hogy ne maradjon le egyetlen tippről sem. A CEWE FOTÓVILÁG szoftver használatáról sok videót talál youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Ha inspirálna másokat CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL vagy CEWE NAPTÁRÁVAL, töltse fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

Inspirálnál másokat CEWE FOTÓKÖNYVEDDEL vagy CEWE NAPTÁRADDAL? Töltsd fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3.000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

A szerzőről:

Válasz