Dec
27
2019

CEWE tippek egy percben – most letölthető bokeh készlettel

A bokeh szó a japán “bo-ke” kifejezésből származik, és nagyjából elmosódottságot jelent. A fotózásban alkalmazott technika, a mélységélesség csökkentésével életlenséget érünk el. Ez a fényes részeken fénykörökhöz vezet. A hatás hangulatát overlay-nek nevezett elemekkel is elérhetjük. Ilyenből csomagoltunk össze pár darabot, amit ingyenesen le lehet tölteni.

A felhasználása egyszerű:

Töltse le a képre kattintva. Tipp: egy mappába gyűjtse ingyenes készleteinket, hogy könnyen megtalálja.

A tömörített fájl kibontásához kattintson rá az egér jobb gombjával, válassza Az összes kibontása funkciót, és kövesse az útmutatást.

Szerkessze meg a terméket, és díszítse ezekkel az elemekkel.

A használatához pár tipp. Teheted egy teljes oldalra.

Vagy csak egy képre. Ehhez előbb egy képőrzőt kell nyitni, és arra húzni az overlay-t. Tudod méretezni, és egy oldalra tehetsz többet is. Ha kétszer rákattintasz, a szerkesztőben állíthatsz a színén és az átlátszóságán is.

Ha szélén maradt levágott kör, ami zavaró, húzhatsz rá egy átmenetes maszkot.

Nagyon jól mutat például szilveszteri fotókon is, így tökéletes záróképe lehet 2019-es évkönyvednek. További tippek egy évkönyv elkészítéséhez ITT.

A Happy New Year elem a tavalyi ingyenes készletünkben található.

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

Inspirálnál másokat CEWE FOTÓKÖNYVEDDEL vagy CEWE NAPTÁRADDAL? Töltsd fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3.000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

A szerzőről:

Válasz