Dec
27
2019

CEWE tippek egy percben – most letölthető bokeh készlettel

A bokeh szó a japán “bo-ke” kifejezésből származik, és nagyjából elmosódottságot jelent. A fotózásban alkalmazott technika, a mélységélesség csökkentésével életlenséget érünk el. Ez a fényes részeken fénykörökhöz vezet. A hatás hangulatát overlay-nek nevezett elemekkel is elérhetjük. Ilyenből csomagoltunk össze pár darabot, amit ingyenesen le lehet tölteni.

A felhasználása egyszerű:

  • Töltsd le a képre kattintva. Tipp: egy mappába gyűjtsd ingyenes készleteinket, hogy könnyen megtaláld.
  • A tömörített fájl kibontásához kattints rá az egér jobb gombjával, válaszd Az összes kibontása elemet, és kövesd az útmutatást.
  • Szerkeszd meg a terméket, és díszítsd ezekkel az elemekkel.

A használatához pár tipp. Teheted egy teljes oldalra.

Vagy csak egy képre. Ehhez előbb egy képőrzőt kell nyitni, és arra húzni az overlay-t. Tudod méretezni, és egy oldalra tehetsz többet is. Ha kétszer rákattintasz, a szerkesztőben állíthatsz a színén és az átlátszóságán is.

Ha szélén maradt levágott kör, ami zavaró, húzhatsz rá egy átmenetes maszkot.

Nagyon jól mutat például szilveszteri fotókon is, így tökéletes záróképe lehet 2019-es évkönyvednek. További tippek egy évkönyv elkészítéséhez ITT.

A Happy New Year elem a tavalyi ingyenes készletünkben található.

Tetszett a tipp? – Töltsd le ingyenes szoftverünket és próbáld ki te is!

Kísérd figyelemmel blogunkat, hogy ne maradj le egyetlen tippről sem. A CEWE FOTÓVILÁG szoftver használatáról sok videót találsz youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követsz minket, garantáltan időben értesülsz minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Inspirálnál másokat CEWE FOTÓKÖNYVEDDEL vagy CEWE NAPTÁRADDAL? Töltsd fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3.000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

A szerzőről:

Válasz