May
29
2020

CEWE tippek egy percben – most letölthető esküvői készlettel

Májussal indul az esküvői szezon, a legtöbben a nyári hónapokra tervezik e megható esemény szervezését. CEWE FOTÓKÖNYVET nem csak az esküvő után lehet készíteni a fotókból, hanem már előtte is, akár a jegyesfotózásról. Készíthetünk vendégkönyvet is, amibe majd a családtagok, barátok pár gondolatot, útravalót írhatnak az ifjú párnak. Az ilyen típusú fotókönyvek általában visszafogottak, elegánsak, ez illik legjobban az ünnepi eseményhez.

Összeállítottunk egy ingyenesen letölthető készletet, melynek elemei jól jöhetnek a szerkesztés során.

A felhasználása egyszerű:

Töltse le a képre kattintva. Tipp: egy mappába gyűjtse ingyenes készleteinket, hogy könnyen megtalálja.

A tömörített fájl kibontásához kattintson rá az egér jobb gombjával, válassza Az összes kibontása funkciót, és kövesse az útmutatást.

Szerkessze meg a terméket, és díszítse ezekkel az elemekkel.

háttér

A png keretek felhasználásához a képőrzőt alakítsa a szükséges méretre, majd a fotót ráhúzva, rendezze egy szinttel hátrébb.

egy szinttel hátrébb

Így érvényesül a keret.

keret

Ez a keret egy négyzetes oldalt teljesen lefed. Mivel a fotót mögé kell tenni, nem lehet háttérként elhelyezni, így javasolt egy kicsit túlhúzni az oldal szélénél, hogy a nyomtatáskor nehogy fehér csík maradjon.

keret

Van olyan fehér keret, ami világos háttéren nem látszik.

fehér

Egy minimális árnyékkal már szép eredményt érhetünk el.

árnyék

A fotóra egy átmenetes maszkot helyezve szebben illeszkedhet a keretbe, és így az sem lényeges, hogy a keret aránya megegyezzen a fotóéval. A készletben ez a felirat is megtalálható.

felirat

Az átmenetes maszk ennél a keretnél is javasolható, a keret átlátszóságának csökkentésével, a háttér szolidan átsejlik.

átmenet

Ez a dekoratív borító kiváló kontrasztot ad az arany effektlakkal díszített felirathoz.

borító

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

A szerzőről:

Válasz