May
29
2020

CEWE tippek egy percben – most letölthető esküvői készlettel

Májussal indul az esküvői szezon, a legtöbben a nyári hónapokra tervezik e megható esemény szervezését. CEWE FOTÓKÖNYVET nem csak az esküvő után lehet készíteni a fotókból, hanem már előtte is, akár a jegyesfotózásról. Készíthetünk vendégkönyvet is, amibe majd a családtagok, barátok pár gondolatot, útravalót írhatnak az ifjú párnak. Az ilyen típusú fotókönyvek általában visszafogottak, elegánsak, ez illik legjobban az ünnepi eseményhez.

Összeállítottunk egy ingyenesen letölthető készletet, melynek elemei jól jöhetnek a szerkesztés során.

A felhasználása egyszerű:

  • Töltse le a képre kattintva. Tipp: egy mappába gyűjtse ingyenes készleteinket, hogy könnyen megtalálja.
  • A tömörített fájl kibontásához kattintson rá az egér jobb gombjával, válassza Az összes kibontása elemet, és kövesse az útmutatást.
  • Szerkessze meg a terméket, és díszítse ezekkel az elemekkel.

Néhány ötlet a felhasználáshoz:

A háttereket mindig háttérként helyezze az oldalra, így biztos, hogy nem marad fehér szegély. Bár a készletben lévő hátterek az XL-es könyvhöz lettek méretezve, ugyanígy lehet használni a legtöbb méretnél.

háttér

A png keretek felhasználásához a képőrzőt alakítsa a szükséges méretre, majd a fotót ráhúzva, rendezze egy szinttel hátrébb.

egy szinttel hátrébb

Így érvényesül a keret.

keret

Ez a keret egy négyzetes oldalt teljesen lefed. Mivel a fotót mögé kell tenni, nem lehet háttérként elhelyezni, így javasolt egy kicsit túlhúzni az oldal szélénél, hogy a nyomtatáskor nehogy fehér csík maradjon.

keret

Van olyan fehér keret, ami világos háttéren nem látszik.

fehér

Egy minimális árnyékkal már szép eredményt érhetünk el.

árnyék

A fotóra egy átmenetes maszkot helyezve szebben illeszkedhet a keretbe, és így az sem lényeges, hogy a keret aránya megegyezzen a fotóéval. A készletben ez a felirat is megtalálható.

felirat

Az átmenetes maszk ennél a keretnél is javasolható, a keret átlátszóságának csökkentésével, a háttér szolidan átsejlik.

átmenet

Ez a dekoratív borító kiváló kontrasztot ad az arany effektlakkal díszített felirathoz.

borító

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket és próbálja ki Ön is!

Kísérje figyelemmel blogunkat, hogy ne maradjon le egyetlen tippről sem. A CEWE FOTÓVILÁG szoftver használatáról sok videót talál youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Ha inspirálna másokat CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL vagy CEWE NAPTÁRÁVAL, töltse fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

A szerzőről:

Válasz