Dec
31
2021

CEWE tippek egy percben – most letölthető évkönyv készlettel

Tekintsen vissza a 2021-es évre egy CEWE FOTÓKÖNYV megtervezésével. Akár egy hétköznapi pillanat, akár egy fontos esemény, egy egyedi könyv a legtartalmasabb és legmaradandóbb módja annak, hogy a legkülönlegesebb családi emlékeket és mérföldköveket generációkon keresztül életben tartsa.
Azok a képek, amelyeket egy évkönyvbe teszünk, különböző helyeken, különböző időpontokban készülhettek. A körülmények most egyértelműnek tűnnek, de néhány év múlva elhalványulnak az emlékezetünkben, és nehéz lesz megmondani, mi mikor volt. Ezért érdemes például hónapokra bontani az eseményeket. Ehhez tud most letölteni egy készletet, ami amellett, hogy segít a rendszerezésben, még díszíti is az oldalakat.

Töltse le a képre kattintva. Tipp: egy mappába gyűjtse ingyenes készleteinket, hogy könnyen megtalálja.

A tömörített fájl kibontásához kattintson rá az egér jobb gombjával, válassza Az összes kibontása funkciót, és kövesse az útmutatást.

Szerkessze meg a terméket, és díszítse ezekkel az elemekkel.

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

A szerzőről:

Válasz