Feb
26
2021

CEWE tippek egy percben – most letölthető fotókeret készlettel

A fotók díszítéséhez sok keret áll rendelkezésre a CEWE Fotóvilág programban is, most ezt a kínálatot bővítjük ezzel az csomaggal. A készletben három fehér és három textúrázott keretet talál, térhatású árnyékkal ellátva. Ezenkívül négy átlátszó ragasztószalagot, melyet szintén díszítésként tud használni.

Felhasználása egyszerű. Nyisson egy fotó helyőrzőt, méretezze kicsit nagyobbra, mint a keret belső része, majd húzza rá a fotót. Ha a fotó van kijelölve, jobb oldalon az „Elrendezés” fülön a „Síkok elrendezése” funkcióval helyezze hátrébb, hogy a keret mögé kerüljön.

  • Töltse le a képre kattintva. Tipp: egy mappába gyűjtse ingyenes készleteinket, hogy könnyen megtalálja.
  • A tömörített fájl kibontásához kattintson rá az egér jobb gombjával, válassza Az összes kibontása elemet, és kövesse az útmutatást.
  • Szerkessze meg a terméket, és díszítse ezekkel az elemekkel.

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket, és próbálja ki Ön is!

További szerkesztési ötleteket szeretne? Csatlakozzon zárt Facebook csoportunkhoz.

Kísérje figyelemmel blogunkat, hogy ne maradjon le egyetlen tippről sem. A CEWE Fotóvilág szoftver használatáról sok videót talál youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Ismét keressük Magyarország legszebb CEWE FOTÓKÖNYVÉT! Pályázzon ön is, így esélyes lehet értékes nyereményeink egyikére.

Ha inspirálna másokat CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL vagy naptárával, töltse fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

1 hozzászólás+ Válasz

  • Üdvözlöm! Nagyon szeretem a tippjeit, alig várom mikor jön a következő. Rendszeresen készítek fotókönyvet a képeinkből, és nem csak a családunk, de az ismerőseink is élvezettel lapozgatják.
    Amiatt írok Ön(ök)nek, mert a letölthető készletek kicsomagolásával a Mac gépemen nem boldogulok. A jobb egérgombra nincs nálam olyan opció, hogy Összes kibontása. (Nincs olyan régóta Mac-em, még ezzel a "feladattal" nem találkoztam...)

    Köszönöm a segítséget!
    Minden jót, további szuper ötleteket!

Válasz