Feb
26
2021

CEWE tippek egy percben – most letölthető fotókeret készlettel

A fotók díszítéséhez sok keret áll rendelkezésre a CEWE Fotóvilág programban is, most ezt a kínálatot bővítjük ezzel az csomaggal. A készletben három fehér és három textúrázott keretet talál, térhatású árnyékkal ellátva. Ezenkívül négy átlátszó ragasztószalagot, melyet szintén díszítésként tud használni.

Felhasználása egyszerű. Nyisson egy fotó helyőrzőt, méretezze kicsit nagyobbra, mint a keret belső része, majd húzza rá a fotót. Ha a fotó van kijelölve, jobb oldalon az „Elrendezés” fülön a „Síkok elrendezése” funkcióval helyezze hátrébb, hogy a keret mögé kerüljön.

  • Töltse le a képre kattintva. Tipp: egy mappába gyűjtse ingyenes készleteinket, hogy könnyen megtalálja.
  • A tömörített fájl kibontásához kattintson rá az egér jobb gombjával, válassza Az összes kibontása elemet, és kövesse az útmutatást.
  • Szerkessze meg a terméket, és díszítse ezekkel az elemekkel.

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

1 hozzászólás+ Válasz

  • Üdvözlöm! Nagyon szeretem a tippjeit, alig várom mikor jön a következő. Rendszeresen készítek fotókönyvet a képeinkből, és nem csak a családunk, de az ismerőseink is élvezettel lapozgatják.
    Amiatt írok Ön(ök)nek, mert a letölthető készletek kicsomagolásával a Mac gépemen nem boldogulok. A jobb egérgombra nincs nálam olyan opció, hogy Összes kibontása. (Nincs olyan régóta Mac-em, még ezzel a "feladattal" nem találkoztam...)

    Köszönöm a segítséget!
    Minden jót, további szuper ötleteket!

Válasz