May
26
2022

CEWE tippek egy percben – most letölthető nyári készlettel

Közeleg a nyár, a szabadság ideje. Ahogy az utazást, úgy a fotókönyvet is meg lehet előre tervezni. Milyen fotók kerüljenek bele, mit szeretne feltétlen elmesélni. Ahhoz, hogy mindenre emlékezzen, érdemes a fotókat jegyzetként is használni. Helységnevek, utcanevek, táblák, belépők, számlák, bármi, ami segít visszaidézni az eseményeket. Ezek a képek, ha nem is kerülnek be a fotókönyvbe, segítenek a könyv szerkesztésében. A fotókon kívül a dizájn az, ami megidézi a nyár hangulatát. Ehhez készítettünk most pár elemet, ami – reméljük – dísze lesz CEWE FOTÓKÖNYVÉNEK.

Töltse le a képre kattintva. Tipp: egy mappába gyűjtse ingyenes készleteinket, hogy könnyen megtalálja.

Szerkessze meg a terméket, és díszítse ezekkel az elemekkel.

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

A szerzőről:

Nem lehet hozzászólni