Oct
25
2019

CEWE tippek egy percben – motiváció

A CEWE NAPTÁR számtalan típusban érhető el, így minden elképzelésedet meg tudod valósítani. Október végéig akciósan rendelheted meg. A részletekről itt olvashatsz.

Ajándékozás kapcsán, pláne karácsony közelében sokakban felmerül, hogy egy naptárt készítenek meglepetésként. De tekinthetsz erre a termékre úgy is, mint egy 13 oldalas, több méretben és papírtípusban elérhető spirálozott albumra, amit bármivel kitölthetsz naptár nélkül is, így nem veszít aktualitásából. Készíthetsz magadnak vagy szeretteidnek például motivációs idézetekkel és fotókkal asztali vagy fali díszt, ahol mindig arra az oldalra lehet lapozni, amire éppen szükséged van. Mutatjuk, hogyan.

Kiválasztod a típust a CEWE FOTÓVILÁG programban.

Design-ra nincs szükség, így a megjelenő ablakot zárd be. Egy alapnaptár lesz a felületen.

A képőrző a Delete gomb lenyomásával egyszerűen törölhető. A hónap és napok így nem tüntethetők el. Rákattintva jelöld ki, majd egyszerűen húzd le a naptár felületen kívül. Így egy üres terület marad.

Használd ki a program lehetőségeit, hogy megszerkeszd az elképzelt oldalt. Ehhez sok segítséget találsz blogunkon is.

Ezen az oldalon egy fotó került a teljes oldalra, kicsit elhalványítva.

Ugyanez a fotó még egyszer, csak megvágva. Ehhez kattints az „Új fotó” ikonra, méretezd a képőrzőt, majd húzd rá a fotót. Illeszd úgy, hogy fedjék egymást.

Egy belső kerethez még egy képőrzőre és fotóra van szükség. A fotó átlátszóságát vedd nullára, és tegyél rá színes keretet is.

A látható fotóra jöhet egy maszk, hogy beleolvadjon a nagyobb képbe.

Már csak a motivációs idézetet kell megszerkesztened, és kész is.

Tetszett a tipp? – Töltsd le ingyenes szoftverünket és próbáld ki te is!

Kísérd figyelemmel blogunkat, hogy ne maradj le egyetlen tippről sem. A CEWE FOTÓVILÁG szoftver használatáról sok videót találsz youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követsz minket, garantáltan időben értesülsz minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Ha inspirálnál másokat CEWE FOTÓKÖNYVEDDEL vagy CEWE NAPTÁRADDAL, töltsd fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

Válasz