Nov
6
2020

CEWE tippek egy percben – naptár fehéren, feketén

Hogy milyen stílusú naptárt készítünk, függ a fotóktól és attól is, kinek szánjuk. Mai tippünk egy művészi fekete-fehér naptár, ami elegáns, egyszerű, és a legtöbb környezetben jól mutat. Kétféle módon kezdhet neki az összeállításnak. Az egyik, ha a CEWE Fotóvilág szerkesztőben a Dizájn típust választja, a színek közül a feketét. Lehetne az alap fehér is, de a fekete színt is bátran kipróbálhatja.

A „Dizájn” típusnál kevesebb módosítási lehetőség áll rendelkezésre, de így gyorsabban is dolgozhat. A fotók elrendezése lehet egyforma az egyes hónapoknál, vagy akár különböző is.

Egyetlen jól sikerült fekete-fehér fotóval is lenyűgöző hatást érhet el.

A másik esetben válassza a Kreatív típust.

Itt is több elrendezést talál.

Meg lehet változtatni a betűk és a háttér színét.

Át lehet helyezni mind a naptárt, mind a hónap nevét. Sőt, akár le is lehet húzni, így nem kerül nyomtatásba.

Helyette írhat kedvenc betűtípusával, és a napoknál is módosíthat színeken, típuson.

Ha színes fotót használ, és duplán kattint rá, a megnyíló CEWE Képnézőben átalakíthatja fekete-fehérré.

Ehhez a letisztult, elegáns stílushoz nem szükséges egyéb díszítést alkalmazni, esetleg a clipartok közül a „Formák” csoportból egy egyszerű elem kerülhet rá.

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket, és próbálja ki Ön is!

További szerkesztési ötleteket szeretne? Csatlakozzon zárt Facebook csoportunkhoz.

Kísérje figyelemmel blogunkat, hogy ne maradjon le egyetlen tippről sem. A CEWE Fotóvilág szoftver használatáról sok videót talál youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Ismét keressük Magyarország legszebb CEWE FOTÓKÖNYVÉT! Pályázzon ön is, így esélyes lehet értékes nyereményeink egyikére.

Ha inspirálna másokat CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL vagy naptárával, töltse fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

Válasz