Nov
6
2020

CEWE tippek egy percben – naptár fehéren, feketén

Hogy milyen stílusú naptárt készítünk, függ a fotóktól és attól is, kinek szánjuk. Mai tippünk egy művészi fekete-fehér naptár, ami elegáns, egyszerű, és a legtöbb környezetben jól mutat. Kétféle módon kezdhet neki az összeállításnak. Az egyik, ha a CEWE Fotóvilág szerkesztőben a Dizájn típust választja, a színek közül a feketét. Lehetne az alap fehér is, de a fekete színt is bátran kipróbálhatja.

A „Dizájn” típusnál kevesebb módosítási lehetőség áll rendelkezésre, de így gyorsabban is dolgozhat. A fotók elrendezése lehet egyforma az egyes hónapoknál, vagy akár különböző is.

Egyetlen jól sikerült fekete-fehér fotóval is lenyűgöző hatást érhet el.

A másik esetben válassza a Kreatív típust.

Itt is több elrendezést talál.

Meg lehet változtatni a betűk és a háttér színét.

Át lehet helyezni mind a naptárt, mind a hónap nevét. Sőt, akár le is lehet húzni, így nem kerül nyomtatásba.

Helyette írhat kedvenc betűtípusával, és a napoknál is módosíthat színeken, típuson.

Ha színes fotót használ, és duplán kattint rá, a megnyíló CEWE Képnézőben átalakíthatja fekete-fehérré.

Ehhez a letisztult, elegáns stílushoz nem szükséges egyéb díszítést alkalmazni, esetleg a clipartok közül a „Formák” csoportból egy egyszerű elem kerülhet rá.

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

Válasz