Oct
1
2021

CEWE tippek egy percben – őszi hangulat

ősz

A fotó és a színek teszik ősziessé ezt az oldalt, de bármilyen hangulatot elérhet a színek, háttér és fotó változtatásával.

Válasszon egy olyan fotót, ahol a központi téma mellett bőven van hely. Nyisson egy helyőrzőt, és húzza rá a képet úgy, hogy csak a téma látszódjon.

téma

A többi részre is tegyen helyőrzőket, tetszés szerinti elosztásban. Ügyeljen arra, hogy pontosan egymás mellett legyenek. Ehhez segítségére van, ha jól felnagyítja a munkaterületet.

helyőrző

Ha az egér bal gombját lenyomja a fotón, láthatóvá válik, hogy a helyőrzők mindenhol a képen belül maradtak-e.

elrendezés

Minden helyőrzőre húzza rá ugyanazt a fotót, és pozicionálja megfelelően. Minimális eltérés nem lesz zavaró.

illesztés

A fotók közé helyezzen vonal clipartot. Több színt is talál a kategóriában, de tetszés szerint át is színezheti.

clipart

A vonalak túlfuthatnak a képeken.

vonal

Válasszon clipartokat a színes csoportból. Először azt az fotóelemet jelölje ki, amelyikre rá szeretné helyezni, majd a clipartot.

színes

Az Alt+GHV billentyűkombinációval a clipart akkora méretű lesz, mint a kiválasztott fotó, és pontosan rá is kerül. Tetszés szerint vegyen vissza az átlátszóságból.

átlátszóság

Járjon el hasonlóképp a többi képnél is.

színek

Írhat rá szöveget, vagy díszítheti clipartokkal is.

hangulat

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

A szerzőről:

Válasz