Jan
22
2021

CEWE tippek egy percben – osztott fotó

osztott fotó

Ezzel az egyszerű trükkel olyan hatást érhetünk el, mint ha a fotó több részből lenne összerakva.

Legalul ugyanez a fotó van egy átmenetes maszkkal. Ez nem feltétlen szükséges, de hozzátesz a dizájnhoz.

Nyisson egy helyőrzőt az „Új fotó” gombra kattintva, majd helyezze rá a fotót. A jobb oldali dekorációs fülön állítson be sarokkerekítést, és egy vékony keretet. Az osztás fehér lesz, azért javasolt itt eltérő színt választani, mert megkönnyíti az ezután következő illesztést.

sarok

Nyisson egy újabb helyőrzőt, amire bármilyen fotót tehet, mert az átlátszóságát teljesen le kell venni. A sarok kerekítése akkora legyen, mint a teljes fotónál, a keret itt már fehér. Szélessége, magassága tetszés szerinti. Ezt az elemet, ami teljesen átlátszó, és csak a kerete látszódik, helyezze a nagy fotóra.

keret

Ismételje meg ezt annyi újabb elemmel, míg a teljes fotót be nem fedi.

osztott

Kísérletezhet az egyes részek alakításával, hogy megtalálja a legjobban tetszőt.

fehér
keret
fotó

Ez az elegáns megoldás nem is kíván több dekorációs elemet, önmagában is éke oldalának.

felosztott

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

A szerzőről:

Válasz