Sep
3
2021

CEWE tippek egy percben – ötlet háromszögekkel

háromszög

Az ilyen és hasonló játékos elrendezések nem csak jól mutatnak egy CEWE FOTÓKÖNYVBEN, de a gyerekek is szívesen nézegetik, és még segítenek is őket a háromszögek és más geometriai alakzatok megismerésében.

Nyisson egy helyőrzőt.

helyőrző

Majd a Maszkok → Alakzatok csoportból húzza rá a háromszöget.

maszk

Helyezze el a fotót, majd tegyen hozzá árnyékot.

árnyék

Készítsen egy kisebb háromszöget, a 120903-as maszkot használva. Erre nem kerül árnyék.

háromszög

A két háromszög illeszkedéséhez fontos a méretük pontos meghatározása. A nagyobb legyen 7 cm x 5,7 cm, a kisebb 4,4 cm x 3,6 cm. Ha más méretet szeretne, amikor a teljes elrendezés elkészül, együtt kijelölve tudja alakítani.

méret

A kis háromszög csak színes alakzatként díszíti és kiemeli a nagyobb háromszöget, ezért ne tegyen rá árnyékot, és a rákerülő fotót színezze át. Ehhez duplán kattintson rá, és a CEWE fotószerkesztőben fesse át tetszés szerinti színre.

festés

Ebből a kettős csoportból készítsen másolatokat, és illessze össze. A pontos munkát segíti a segédrács bekapcsolása, amit jobb oldalon az elrendezés fülön talál.

illesztés

Ha elkészült, lecserélheti a fotókat.

fotók

A kis képek mellett jól mutat a másik oldalon egy nagyobb fotó.

elrendezés

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

A szerzőről:

Válasz