Oct
23
2020

CEWE tippek egy percben – ötletek naptárhoz

Bár CEWE Naptárt az év bármely hónapjával lehet kezdeni, jellemzően legtöbben ilyenkor rendelik meg a következő évre. Nem csak magunknak készíthetünk, hanem szeretteinknek is, karácsonyra ez egy igazán személyes ajándék. A CEWE Fotóvilág program a méret- és papírválasztás után két típust ajánl fel. A Dizájn naptárral gyorsan elkészülünk, a Kreatív naptár több kreatív lehetőséget kínál.

kreatív

Egyperces tippjeink bemutatása általában egy CEWE FOTÓKÖNYV oldalán történik, de ezeket a technikákat egy kreatív naptár lapjain is el lehet készíteni. Erre mutatunk most egy példát. A naptárrész keskeny, így sok hely marad a fotóknak.

naptár

A ráhúzott képre duplán kattintva, megnyílik a CEWE Képnéző, ahol a Testreszabás > Háttérkép funkcióval egy halványabb, lágyabb képet kapunk, ami az oldal hátterének szerepét tölti be.

háttér

Ugyanez a fotó még egyszer, az háttérhez igazítva. Erre jöhet egy keret, például a „Shadow” csoportból.

keret

Akár többször felhasználhatjuk újabb kerettel vagy maszkkal. Jobb oldalt Elrendezés > Síkok elrendezése eszközei segítenek abban, hogy előrébb vagy hátrébb kerüljön egy-egy elem.

síkok

A naptáron lévő hónap jelzést kijelölve, le lehet oldalra húzni, így az nem kerül nyomtatásra. Helyette kedvenc betűtípusával írhatja le a hónap nevét.

szöveg

Díszítésként használhat clipartokat.

clipart

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

Válasz