Oct
23
2020

CEWE tippek egy percben – ötletek naptárhoz

Bár CEWE Naptárt az év bármely hónapjával lehet kezdeni, jellemzően legtöbben ilyenkor rendelik meg a következő évre. Nem csak magunknak készíthetünk, hanem szeretteinknek is, karácsonyra ez egy igazán személyes ajándék. A CEWE Fotóvilág program a méret- és papírválasztás után két típust ajánl fel. A Dizájn naptárral gyorsan elkészülünk, a Kreatív naptár több kreatív lehetőséget kínál.

kreatív

Egyperces tippjeink bemutatása általában egy CEWE FOTÓKÖNYV oldalán történik, de ezeket a technikákat egy kreatív naptár lapjain is el lehet készíteni. Erre mutatunk most egy példát. A naptárrész keskeny, így sok hely marad a fotóknak.

naptár

A ráhúzott képre duplán kattintva, megnyílik a CEWE Képnéző, ahol a Testreszabás > Háttérkép funkcióval egy halványabb, lágyabb képet kapunk, ami az oldal hátterének szerepét tölti be.

háttér

Ugyanez a fotó még egyszer, az háttérhez igazítva. Erre jöhet egy keret, például a „Shadow” csoportból.

keret

Akár többször felhasználhatjuk újabb kerettel vagy maszkkal. Jobb oldalt Elrendezés > Síkok elrendezése eszközei segítenek abban, hogy előrébb vagy hátrébb kerüljön egy-egy elem.

síkok

A naptáron lévő hónap jelzést kijelölve, le lehet oldalra húzni, így az nem kerül nyomtatásra. Helyette kedvenc betűtípusával írhatja le a hónap nevét.

szöveg

Díszítésként használhat clipartokat.

clipart

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket, és próbálja ki Ön is!

További szerkesztési ötleteket szeretne? Csatlakozzon zárt Facebook csoportunkhoz.

Kísérje figyelemmel blogunkat, hogy ne maradjon le egyetlen tippről sem. A CEWE Fotóvilág szoftver használatáról sok videót talál youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Ha inspirálna másokat CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL vagy naptárával, töltse fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

Válasz