Aug
9
2019

CEWE tippek egy percben – sokszínű háttér clipart-tal

A CEWE FOTÓVILÁG clipart-jai között található egyik csoport a „Színek”, amiből, ha egyet kiválasztunk és ráhúzunk a fotókönyv lapjára, egy kis négyzetet látunk.

Rengeteg szín közül választhatsz, de könnyű átszínezni is. Ehhez duplán kell rákattintani, mire megnyílik a „Clipart formázása” ablak, ahol egyrészt alapszíneket találsz, másrészt beírhatod a kódját, illetve az RGB (vörös-kék-zöld) értékét is. A „Szerkesztőfelület színének kiválasztása” lehetőséget ad arra is, hogy a munkaterületről, vagyis a fotóról, háttéről, díszítő elemről vegyél mintát.

Ezeket a színes elemeket lehet méretezni és forgatni is. Igen egyszerűen létrehozhatsz egyedi és színes hátteret a használatukkal. A forgatásnál látszik a fok, így könnyen tudod a további elemeket is pontosan olyan szögbe állítani.

Kicsinyítsd a nézetet, hogy könnyen szerkeszthesd.

Variáld úgy a színeket és formákat, ahogy neked tetszik.

Helyezd rá a fotókat. Ha színes keretet választasz, azt is tudod szerkeszteni a „Keret szerkesztése” gombra kattintva.

Válassz harmonizáló színeket, vagy vegyél mintát a háttérből.

Alkalmazhatsz árnyékolást is. Pár elem, és elkészült a vidám, színes oldalad.

Tetszett a tipp? – Töltsd le ingyenes szoftverünket és próbáld ki te is!

Kísérd figyelemmel blogunkat, hogy ne maradj le egyetlen tippről sem. A CEWE FOTÓVILÁG szoftver használatáról sok videót találsz youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követsz minket, garantáltan időben értesülsz minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Válasz