Aug
6
2021

CEWE tippek egy percben – színes árnyék

Ha CEWE FOTÓKÖNYVET szerkesztünk, a fotókhoz, elemekhez árnyékot is tehetünk. Az árnyék eszközei a „Dekorálás” fülön találhatóak. Meghatározhatjuk a távolságot, életlenséget, szöget, stb. A szín az intenzitástól függően szürke vagy fekete. Ha a térhatást még jobban szeretnénk erősíteni, a keretek között az „Árnyékok” csoportból választhatunk.

árnyék

Ha a cél inkább a díszítés, akár színezni is lehet ezt a keretet. A „Szerkesztés” panelen a „Keret konfigurálása” lehetővé teszi, hogy egy keret színeit megváltoztassuk. Jelen esetben a feketét bármi másra. Vehetünk színmintát a fotóról is.

színezés

A keretet lehet vízszintesen és függőlegesen is tükrözni.

tükrözés

Érdemes kipróbálni az árnyékok kategóriában lévő összes keretet.

keret

Az Alpha csatorna módosítása újabb variációt hoz létre.

alpha

Ha csak a színezett árnyékot használná, fesse át a fotót a háttér színére a CEWE fotószerkesztőben.

fotószerkesztő

Így keretezhet vele például címfeliratot.

címfelirat

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

A szerzőről:

Válasz