Feb
5
2021

CEWE tippek egy percben – színes díszítő alátét

Korábbi cikkünkből letölthető készletben színes és színátmenetes lapokat talál, melyeket a CEWE FOTÓKÖNYV szerkesztése során nagyon sokrétűen tud felhasználni. Erre mutatunk egy példát.

Nyisson egy helyőrzőt a felső sáv „Új fotó” gombjára kattintva.

Ha az elem ki van jelölve, a jobb oldalon az „Elrendezés” fülön az „Elemméret módosítása” részen tudja beállítani, hogy ez pontosan négyzetes legyen. A kis láncszem ikonra kattintva lehet a szélesség és magasság kapcsolatát szétválasztani, így mindkét méret szabadon módosítható.

A letöltött készletből húzzon rá egy tetszőleges színt, adjon hozzá árnyékot, keretet, majd a sarkak módosításával alakítsa ki ezt a formát. Az egészet kicsit forgassa el.

Újabb helyőrzőre egy színátmenetes lapot tegyen,

majd egy félköríves maszkot, amit a „Maszkok” között a „Formák” csoportban talál. Ha ott nincs, akkor a kategória alján lévő „Továbbiak letöltése” feliratra kattintva tudja letölteni. Ebből még egyre lesz szükség, ott ugyanígy járjon el, csak a maszk legyen ellentétes irányú.

Megoldhatja úgy is, hogy a már elkészített félkörös elemből készít egy másolatot, majd elfordítja 180°-kal, így a két elemen ellenkező irányú lesz a színátmenet.

Már csak két fotóra van szükség, amikre ugyanilyen félkör maszk kerül.

Érdekes és különleges oldalt készíthet pár kattintással.

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket, és próbálja ki Ön is!

További szerkesztési ötleteket szeretne? Csatlakozzon zárt Facebook csoportunkhoz.

Kísérje figyelemmel blogunkat, hogy ne maradjon le egyetlen tippről sem. A CEWE Fotóvilág szoftver használatáról sok videót talál youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Ismét keressük Magyarország legszebb CEWE FOTÓKÖNYVÉT! Pályázzon ön is, így esélyes lehet értékes nyereményeink egyikére.

Ha inspirálna másokat CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL vagy naptárával, töltse fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

Válasz