Aug
21
2020

CEWE tippek egy percben – térhatású elrendezés

Csak egy clipartra van szükség a CEWE FOTÓVILÁG programban ahhoz, hogy egy fotót perspektivikusan ábrázoljunk. Egyszerű és mutatós megoldás.

A clipartok „Formák” csoportjából az alábbi elemre van szükség. Ha nem találja, a „Továbbiak letöltése” gombra kattintva, az „Alakzatok” kategóriában több színben is van. Mivel a clipart átszínezése könnyen elvégezhető, mindegy, melyik színt választja.

Ebben a formában jobb oldalról balra távolodna a fotó, ha fordítva szeretné, a dupla kattintásra megnyíló panelen az Y tengelyen forgatással lehet vízszintesen tükrözni.

A kép alá szükség van még egy ilyen elemre, amit az X tengely mentén kell átfordítani.

A háttér maradhat fehér, vagy választhat egy színt. A két clipart színét ugyanarra kell módosítani. A színválasztó ablakban a „Szerkesztőfelület színének kiválasztása” gombra kattintva vehet mintát a háttérből.

Így a clipart beleolvad a háttérbe, ezzel adva meg a perspektivikus hatást.

Díszítésnek használhat még clipartot a „Vonalak” kategóriából, ezzel keretezve a felvételt és egyben erősítve a térhatást. Pár elem, és elkészült az oldal. A pecsét egy ingyenesen letölthető készletünkben van.

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket és próbálja ki Ön is!

Kísérje figyelemmel blogunkat, hogy ne maradjon le egyetlen tippről sem. A CEWE Fotóvilág szoftver használatáról sok videót talál youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Ha inspirálna másokat CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL vagy naptárával, töltse fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

Válasz