Sep
17
2021

CEWE tippek egy percben – újrahasznosítás

Számtalan különleges megoldást mutattunk már be, amit a CEWE Fotóvilág programban meg lehet valósítani. Ha egyszer elkészített egy időigényesebb elrendezést, érdemes elmenteni, mert többször is fel tudja használni. Erre mutatunk egy példát.

Egy korábbi cikkben találja a leírását ennek a CEWE FOTÓKÖNYV oldalnak.

cewe fotókönyv

Az alap most is ugyanez, mégis teljesen más hangulatú lesz a végeredmény.

A felesleges elemek eltávolítása után már csak a fotók maradnak. Ezeket szükségtelen kidobni, mert a ráhúzott új képek lecserélik azokat.

elemek

Különleges, művészi hatása van a szépia képeknek. A fotóra duplán kattintva megnyíló CEWE Képnézőben a „Színeffektusok” között található a szükséges eszköz.

szépia

Itt most csak három felvétel maradt meg.

szépia

A negyedik fotó leghátulra került. Ugyanúgy szépia hatású, és a Stilizáló effektek → Szóróeffektus teszi még érdekesebbé.

stilizáló effekt

Egy átmenetes maszk lágyítja a széleit.

maszk

A térhatást az árnyékolás adja meg.

árnyék

Került rá még egy színes clipart keskeny csíkká méretezve. Az átlátszóság csökkentésével az alsó képből is átsejlik valamennyi. A gyűrt szegély egy ingyenes készletünkből van, és egy átmenetes maszk biztosítja, hogy beleolvadjon a környezetbe.

szegély

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

A szerzőről:

Válasz