Feb
11
2022

CEWE tippek egy percben – variációk egy témára

A CEWE Fotóvilág program a legnagyobb szabadságot adja ahhoz, hogy eszközeivel minden kreatív elképzelését meg tudja valósítani. Az egyszerű színes keret mellett a különleges keretek és fotómaszkok nagy választékát kínálja. A clipartok olyan vektorgrafikák, melyeket bármilyen méretben használhat, és át is színezhet. Mai tippünkben arra mutatunk példát, hogy egy elrendezést hogy lehet többféleképp variálni.

fotó

Az alapkép a legnagyobb. Helyezzen rá két helyőrzőt négyzetes méretben, és mindkettőre húzza rá ugyanazt a fotót.

A kör formát a „Sarkak mérete és alakja” eszközzel készítheti el, és a „Színes keret”-tel keretezheti. A képre duplán kattintva, a CEWE fotószerkesztőben teheti teljesen átlátszóvá.

fotószerkesztő

Így tulajdonképpen egy kör alakú keretet kap, amivel kiemelheti a témát. Bár a clipartok között is van hasonló forma, annak szélessége nem szabályozható, a „Dekorálás” fülön lévő „Színes keret”-tel viszont tetszés szerint állíthatja be.

keret

Lekerekítheti a nagy kép széleit is.

sarok

Amennyiben a kör alakú képeket nem teszi átlátszóvá, még több lehetősége van. Ebben az esetben illessze pontosan a fotókat.

illesztés

A nagy képet átalakíthatja fekete-fehérre.

fekete-fehér

Vagy választhat a „Stilizáló effektek” közül.

stilizáló effekt

Tehet rá maszkot is.

maszk

Vagy esetleg marad az eredeti színes fotó, aminek a sarkait alakítja a körökhöz.

sarok

Vissza is vehet az átlátszóságból, és néhány díszítő elemmel teheti teljessé az oldalt.

elrendezés

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

A szerzőről:

Nem lehet hozzászólni