Apr
19
2019

CEWE tippek egy percben – videó a fotókönyvben

A nyaralások, családi ünnepek, programok során valószínűleg nem csak fotók, hanem videófelvételek is készülnek. Ez ma már egy telefonnal is megoldható, így érdemes akár rövid felvételeket készíteni.

A CEWE FOTÓVILÁG program pillanatok alatt generál egy QR kódot, melyet telefonnal, tablettel tudunk beolvasni, és így a filmet megnézni. Lehetséges, hogy ehhez le kell tölteni egy alkalmazást, de a telefonok egy része a kamera modullal is tudja értelmezni a kódot.

Egy film maximum 5 perces lehet, de persze többet is elhelyezhetünk a fotókönyv oldalain. A videó tárolása felár ellenében történik.

A könyvbe helyezése egyszerűbb már nem is lehetne. Ugyanúgy rá kell húzni az oldalra, mint egy fotót. Azonnal megjelenik egy QR kód, és egy képkocka a filmből. Erre duplán kattintva megnyílik a szerkesztő ablak.

Beállíthatjuk, hogy hány kockát szeretnénk látni, és választhatunk, hogy szeretnénk-e, hogy filmszalag legyen-e a kép körül.

Elegendő, ha csak a QR kód van ott, a képet ki is dobhatjuk, vagy tetszés szerint tehetünk rá valamilyen keretet vagy maszkot.

A CEWE FOTÓKÖNYV lapozgatása közben még jobban felidéződnek az emlékek, ha a videókat is megnézzük.

Tetszett a tipp? – Töltsd le ingyenes szoftverünket és próbáld ki te is!

Kísérd figyelemmel blogunkat, hogy ne maradj le egyetlen tippről sem. A CEWE FOTÓVILÁG szoftver használatáról sok videót találsz youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követsz minket, garantáltan időben értesülsz minden tartalmunkról és újdonságunkról!

A szerzőről:

Válasz