Feb
28
2016

Készítsen egyedi CEWE FOTÓKÖNYVET: háttér és clipart tippek

Tegye még egyedibbé CEWE FOTÓKÖNYVÉT!

cl2

cl1Néhány aprósággal még különlegesebb lesz alkotása

Egy fotókönyv, mely tartalmazza saját felvételeinket, gyönyörű formába ölti megismételhetetlen emlékeinket. Pár tippet szeretnénk adni ahhoz, hogy még személyesebbé tudja tenni az albumot, így azok az ismerősei, barátai, akik nem voltak részesei a történetnek, ha végiglapozzák, szinte átéljék az eseményeket. Nem mellesleg bezsebelhet  néhány dicséretet is.

 

Saját clipart használata

Bár a CEWE FOTÓVILÁG szoftver számtalan clipart-ot tartalmaz, amit díszítésre használhat, még páratlanabbá teheti, ha saját elemekkel varázsolja szebbé az oldalakat. Lehet ez egy múzeumi belépő, buszjegy, számla egy étteremből, vagy bármi más, amit megőrzött.

 

Tipp

A legegyszerűbb, ha ezeket bescenneli, és akár a CEWE FOTÓVILÁG szoftverrel megvágja. Ha nem szabályos alakzatot szeretne használni, akkor valamilyen képszerkesztő programmal (Gimp, Paint) vágja körbe, és mentse el png formátumba, ami megőrzi a háttér átlátszóságát.

Az így elkészített elemet pont úgy tudja használni, mint bármely fotót, kiválasztja a  mappában, és egyszerűen ráhúzza az oldara.

 

Használja saját fotóját az oldal háttereként

Az egyszínű, egységes háttér a legtöbb esetben tökéletes választás, szépen keretezi a képeket, és hagyja érvényesülni őket. Ha túl hangsúlyos, harsány, elvesznek a fotók, és a hátérre vonzzák a tekintetet. Ennek ellenére érdemes kipróbálni más technikákat is, mert egy elhalványított felvétel, ami kiemeli a fotót, nagyon izgalmas megoldás lehet.

A CEWE FOTÓVILÁG szoftverben illessze be háttérként az egyik, vagy akár mindkét oldalra, és szerkessze tetszése szerint. Csökkentheti az átlátszóságot, vagy választhat valamilyen művészi effektet a megfelelő hatás elérése érdekében.

 

c2

 

 

 

Ezekkel a tippekkel olyan egyedi és különleges CEWE FOTÓKÖNYVEKET tud szerkeszteni, amivel elkápráztathatja családját és barátjait is.

A szerzőről:

Válasz