Sep
11
2018

EISA díjat kapott a CEWE FOTÓKÖNYV Pure!

Egy app, 5 perc, 22 fotó és örök élmény – éljük át újra a nyár legvagányabb sztorijait a CEWE Pure segítségével!

Már több designban is elérhető az EISA díjjal is kitüntetett instant fotókönyv

Az ősz klassz lehetőségeket kínál a rövid víkendekre, kertipartikra, bulikra – ezek még rengeteg eseménydús pillanatot tartogatnak számunkra, ráadásul arra is jók, hogy felidézzük a nyár élményeit, a legjobb fesztiválsztorikat. Ehhez remek kiegészítő a mobilapp segítségével pár perc alatt létrehozható CEWE FOTÓKÖNYV Pure, amely most már hét designban elérhető mind a fekete, mind a fehér alapkivitelen belül.

A CEWE Pure modern, letisztult kivitelű, mobilappal pár perc alatt létrehozható, instant fotókönyv, amelynek 22 oldalán 22 fotónkkal mesélhetjük el a legkedvesebb sztorinkat, legyen az utazás, nyári élmény, fesztiválnapló, vagy barátságok, szerelmek története. Nincs jobb, mint egy nyáridéző kerti partira beállítani a legvagányabb képeinkkel, vagy éppen meglepni a barátnőinket a szünet alatt készült legjobb közös szelfijeink gyűjteményével.

A termék nemcsak nekünk nagy kedvencünk, hanem az EISA vagyis az European Imaging and Sound Association – 25 országból érkező – zsűrijét is meggyőzte, amely nemrég a legjobb fotószolgáltatást értékelő „EISA Photo Service 2018-2019” díjjal értékelte a CEWE Pure-t.

Ez a díj ösztönzött minket további fejlesztésre, és arra, hogy a CEWE FOTÓKÖNYV Pure esetében még több teret adjunk a személyes szerkesztési szabadságnak. Vagyis mostantól már hét különböző stílus választható az alkalmazásban, melyek a borítót és a belső oldalakat is érintik. Minden design elérhető a kétféle – fekete vagy fehér – háttérkivitelben, ezen felül pedig bővült a képekhez fűzhető szöveges kommentelés lehetősége is.

Érdemes megnézni, kipróbálni az újításokat, további infók itt: https://cewe.hu/cewe-fotokonyvek/pure.html , a megújult app pedig innen letölthető:

https://play.google.com/store/apps/de…
https://itunes.apple.com/app/id124020…

 

A szerzőről:

Válasz