Oct
18
2019

Fotókönyvből naptár

Ebben a hónapban érdemes elkészíteni a jövő évi naptárt, hisz most akciós áron rendelheted meg. A részletekről itt olvashatsz.

Egy CEWE FOTÓKÖNYV elkészítése izgalmas feladat, rengeteg kreativitásra ad lehetőséget. Itt a blogon is sok-sok ötletet osztottunk meg már. A naptárnál a legtöbbet ugyanúgy lehet alkalmazni. De mi van akkor, ha nem akarod még egyszer ugyanazt elkészíteni, és a fotókönyv oldalait használnád a naptárhoz is. Ennek semmi akadálya!

Nyisd meg egymás mellett kétszer a CEWE FOTÓVILÁG programot. Az egyiken legyen a kiválasztott naptár, a másikon a fotókönyv, amiből átvennél oldalakat.

Az egér bal gombjának lenyomása mellett húzz egy kijelölést az egész oldalon. Ezzel minden elem kijelölődik.

CTRL+C-vel másolod, majd a naptár sablonon CTRL+V-vel beilleszted. Megteheted úgy is, hogy jobb klikk a kijelölésen, és a megjelenő ablakban a „Másolás”-t választod, majd a naptárnál a „Beillesztés”-t.

Ezen az oldalon egyedi háttér van fotóból, így az is másolódik. Amennyiben az oldalon a program beépített hátterét alkalmaztad, az nem fog látszódni, így azt – vagy egy másik hátteret – ismét be kell illeszteni. Persze hagyhatod a naptár alapszínét is.

Az elemek természetesen ugyanúgy szerkeszthetők továbbra is, így ha valamit a naptár szempontjából változtatni kell, a szokásos módon megteheted.

Tetszett a tipp? – Töltsd le ingyenes szoftverünket és próbáld ki te is!

Kísérd figyelemmel blogunkat, hogy ne maradj le egyetlen tippről sem. A CEWE FOTÓVILÁG szoftver használatáról sok videót találsz youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követsz minket, garantáltan időben értesülsz minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Ha inspirálnál másokat CEWE FOTÓKÖNYVEDDEL vagy CEWE NAPTÁRADDAL, töltsd fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

Válasz