Feb
10
2019

Házasság

 „A házasság nem pusztán törvényes kötelék, hanem választás. Annyit tesz, hogy téged választalak. És minden áldott nap, mikor felkelek, én téged választalak.”- Josie Silver

Sokszor és sokféleképpen kell döntenünk életünk minden napján. Milyen ruhában induljunk el otthonról, melyik munkahelyet válasszuk, mit együnk aznap. Minden döntésünk és célunk, mint egy végeláthatatlan háló szövi át boldogságunk útját.

A házasság nem csak egy döntés a sok közül, hanem maga a döntés, amelyre minden más apró részlet épül azután. Valami, ami megfoghatatlan és mégis valóságos. Átjár mindent, ami hozzánk tartozik. Onnantól kezdve, hogy letesszük a voksunkat a párunk mellett és elköteleződünk, egyben újjá is születünk. Nem szűnünk meg önálló entitásként létezni, hanem nyerünk valamit, ami mindennél fontosabb. Valakivel osztozhatunk az életen és ez egy csodálatos dolog. Azonban ezt nem szabad elfelejtenünk az évek múlásával sem. Nem vehetjük természetesnek, hogy nem vagyunk egyedül és van mellettünk valaki. Igenis nap, mint nap tennünk kell azért, hogy a másik fél érezze, hogy nélküle más lenne minden. Megnyilvánulhat ez a törődés apró dolgokban is, csak az számít, hogy megtegyük.

A törődésünket kifejezhetjük váratlan ajándékokkal is. A boldog pillanatokat örökítsük meg CEWE FOTÓKÖNVY formájában és lepjük meg vele párunkat.

CEWE Fotókönyv készítés

Nem szabad, hogy hagyjuk a hétköznapok, a sok esemény elfeledtesse, miért is tettük le valamikor a voksunkat a másik mellett. Ismerjük fel, hogy a változás jó dolog és lássuk meg benne a lehetőségeket. Az egymás mellett észrevétlen, de mégis állandó változás, igazi mozgatórugója az életünknek, melyet nem szabad figyelmen kívül hagynunk, hanem hálával tartozunk érte.

Soha nem kaptunk és nem is fogunk az élettől, olyan ígéretet kapni, hogy minden könnyű lesz. Saját magunkat sem szabad becsapnunk, amikor választunk, tisztában kell lennünk vele, hogy igenis lesznek nehézségek. Meg kell tanulnunk kompromisszumot kötni. Mindenkinek vannak hibái, de egy valami mindennél fontosabb: az igaz szeretet.

Az élet túl rövid ahhoz, hogy egy napon úgy ébredjünk fel, hogy másképp kellett volna választanunk. Amikor elköteleződünk, tegyük azt szívvel-lélekkel, tisztán és őszintén. Fogadjuk el, hogy gyökeresen meg fog változni az életünk, de ne féljünk ettől a változástól. Minden percét élvezzük ki, amely közösen adatik számunkra, hiszen ne feledjük, ezért érdemes élni.

CEWE TIPP: Készítsünk kemény borítású CEWE FOTÓKÖNYVET és egy-egy díszítőelemét, vagy a könyv címét klasszikus, arany- vagy ezüstszínű bevonattal lássuk el. A CEWE SZOFTVER számos dizájnt kínál, mellyel effektlakkozással varázsolhatjuk egyedivé CEWE FOTÓKÖNYVÜNK borítóját.

CEWE Fotóköny nemesítés

A szerzőről:

Válasz