Mar
5
2020

Így készíts megunt játékokból színes tavaszi képtartót a gyerekszobába

Most egy szuper gyors és egyszerű ötletet hoztam nektek, amit könnyen elkészíthettek otthon is.
Egy-két megunt, lekopott állat vagy dínó figurára lesz szükségetek, és egy csipetnyi kreativitásra.

Szükséged lesz:

  • CEWE fotókra (én most az Art nyomatok közül a Retró fotókat választottam)
  • Műanyag állat- vagy dinófigurára
  • Vízbázisú színes festékszórókra
  • Szikére

Rendeld meg online egy pár kattintással kényelmesen, vagy nyomtasd ki CEWE fotóterminálnál a fényképeket. A terminálokat a legtöbb drogériában vagy elektronikai nagyáruházban megtalálod. Itt könnyen rengeteg eszközről kinyomtathatod kedvenc képeid.
Én az Art nyomatok közül a Retró fotókat választottam. Figyelj rá, hogy méretben a figuráidhoz megfelelőt válassz.

Első lépésként por- és zsírtalanítsuk a figurákat, majd a kiválasztott helyen a szike segítségével óvatosan ejtsünk egy rövid bevágást.
Annyi éppen elég lesz, hogy a fényképünket stabilan megtartsa.

Ezt követően jó alaposan rázzuk fel a festékszórónkat, hogy a flakonban lévő gáz és a festék összekeveredjen, ezzel elérhetjük az egyenletes szóródást a flakonból. Én pasztell tavaszias színeket választottam, de bármilyen nektek tetsző színnel dekorálhattok.

Körülbelül 15-20 cm távolságból fessük az állatokat, figyeljünk rá, hogy minden porcikájukat befedje ez a vízbázisú festék.
A teljes száradásig 30 percnek kell eltelnie.

Ha megszáradtak már csak a CEWE fotókat kell elhelyeznünk bennük, és máris dekorálhatjuk legkedvesebb emlékeinkkel a gyerekszobát, vagy adhatjuk ajándékba is ezeket a fantasztikus, színekben pompázó állatos fényképtartókat.

Vágjatok bele, hiszen egy pár perc alatt feldobhatjátok egy-két régi játékkal és a számotokra legfontosabb emlékekkel a gyerekszobát. Csak egy csipetnyi kreativitásra lesz szükségetek.

CEWE tipp:
Nem csak a gyerekszoba dekorálására, hanem egy születésnapi gyerekzsúron is használhatod ültető kártyaként ezeket az állatokat, így a meghívott gyerekek saját fényképük megtalálásával tudni fogják, hova is kell ülni az asztalnál, sőt egyből egy személyre szabott ajándékkal is gazdagodnak.

Ráadás tipp:
Ha arany vagy ezüst színt választasz, nem csak a gyerekszobát, hanem a nappalit vagy a hálót is feldobhatod ezekkel a fotótartókkal.

– Santa Bros DIY tippje

A szerzőről:

Válasz