Nov
4
2019

Így varázsold hangulatossá az otthonodat! – Elő-adventi DIY

Hamarosan belecsöppenünk a karácsonyi felfordulásba, ezért már most érdemes elkezdeni gondolkodni az idei díszítésen. Ebben a bejegyzésben megmutatjuk, hogyan készíthetsz CEWE képekből varázslatos asztalterítőt, ami egy időtálló díszítése lesz a lakásodnak, és munka közben még egy kis nosztalgiázásra is lesz lehetőséged!

Első lépésként válogasd ki a kedvenc képeidet, amiket majd fel akarsz használni. Ezeket a fotókat kinyomtathatod CEWE azonnali fotónyomtatással, vagy megrendelheted őket online. Ehhez az asztalterítőhöz a CEWE Art nyomatok a legjobb választások, hiszen különleges stílusukkal hangulatossá varázsolják otthonunkat.

A képeken kívül szükséged lesz még stiftes papírragasztóra és esetleg egy ollóra, ha valamelyik képet meg szeretnéd formázni egy kicsit. Először ragasztás nélkül tervezd meg a terítődet, hiszen lehet, változtatni kell majd az eredetileg kitalált elrendezésen.

Ezután jöhet a munka oroszlánrésze: a ragasztás. Ezt kétféleképpen csinálhatod. Az egyik, hogy felemeled a részeket, ahol összeérnek a képek, és az aljukat ragasztót nem sajnálva bekened. Ezzel az a probléma, hogy lehet kimaradnak részek, ezért inkább a másik lehetőséget ajánljuk. A kész terítő-tervezetet fotózd le a telefonoddal, majd szedd szét a képeket, és a telefonoddal készített fotó alapján építsd fel újra a terítőt, ezúttal már ragasztó segítségével.

Még egy ötlet. A terítő közepére elhelyezhetsz pár kedves gondolatot vagy idézetet egy keményebb papíron, és a köré ragaszthatod fel a képeket. Esetleg készíthetsz tematikus asztalterítőket, pl. „a Kovács család 2019-ben”.

Valószínűleg sokkal hamarabb meg fog kötni a ragasztó, de érdemes egy napig állni hagyni, hogy biztosan ne essen szét a terítő. Ezután már nincs más dolgod, mint felhelyezni az asztalra, és minden egyes vendégnek eldicsekedni legújabb műveddel. 😊

A szerzőről:

Válasz