Jul
19
2018

Ismerjétek meg Brillt, az egész CEWE csapat legújabb kedvencét és új reklámarcát!

Ugye ti is imádjátok a cuki kutyusokat? Mi is így vagyunk vele, ezért volt szuper, hogy Brill, a kis Boston Terrier is CEWÉ-s életünk részese volt ez elmúlt hetekben. Na, de ne szaladjunk előre, inkább adjuk át neki a szót, hogy bemutatkozhasson, és elmesélhesse milyen a CEWE-vel dolgozni.

Sziasztok HMPGW Royal Angel Bostons Brill-Beauty vagyok, de hívjatok csak nyugodtan Brillnek. A fenti képen egy napos koromban láthattok a tesóimmal együtt. Ki tudjátok találni melyik vagyok én? Kicsit segítek, és mutatok magamról egy másik képet is, amin egyedül vagyok.

Persze, mióta a képek készültek, már egészen nagyot nőttem. Képzeljétek, már több mint fél éves vagyok! Martina (ő a gazdim, vagyis az én emberem) mindig azt mondja, hogy „huuu de gyorsan eltelt ez a fél év, milyen nagylány lettem hirtelen”. Én nem gondolom annyira gyorsnak, bár rengeteg dolog történt velem! A legutóbb például főszereplője voltam egy reklámfilmnek. Ugye milyen menő? Erről majd mindjárt mesélek, de először bemutatom a családomat!

Ez az első közös képünk a tesóimmal. Tudom, nem olyan cuki, mint amikor már kibújtunk anyukánk pocakjából, de nekem nagyon sokat jelent. Ha egyszer lesz saját CEWE FOTÓKÖNYVEM, biztos, hogy a borítón ez fog szerepelni.

Itt anyukámat és apukámat láthatjátok, akiket Kitty-nek, és Xantinak hívnak. Nagyon szeretem őket! Nem csak azért, mert ők a szüleim, hanem mert mindig kaphatóak egy kis közös játékra. Ugyanúgy, ahogy a testvérem Amira-Bella is nagyon szeret velem futkározni. Mi így négyen lakunk együtt Martinánál, aki a legszuperebb gazdi a világon! Rengeteg testvérem van még, velük is szoktam találkozni, amikor Martina meghívja őket a gazdijakkal együtt (ilyenkor persze rengeteget játszunk, alig lehet velünk bírni).

Nemrég egy forgatáson jártam, erről hoztam nektek ezt a képet (ugye milyen nagy vagyok már?). A CEWE-nek csináltunk egy reklámfilmet, amit iszonyatosan élveztem! Nagyon kedves volt mindenki, ennyi simit ritkán kapok. Persze Martina figyelt rám, nehogy elfáradjak, de könnyű volt a feladatom, így simán teljesítettem. Egy telefonon keresztül kellett egy Pure fotókönyvet megrendelnem. Olyan egyszerű volt, hogy csak na! Próbáljátok ki, ha nekem sikerült, nektek is fog. Megmutatom milyen büszke voltam, amikor végül láthattam a kész könyvet!

Nézzétek meg a filmet, amiből kiderül, hogy én vagyok a legcsodálatosabb színésznő a világon!

A szerző megjegyzése:  #CeweBrill kalandjait, blogbejegyzését és sok-sok további cuki fotót a CEWE FOTÓKÖNYV Facebook és Insta oldalán találtok!

A szerzőről:

Válasz