Apr
22
2020

Ismét TIPA díjat nyertünk!

A nemzetközi zsűri is díjazta legújabb CEWE FOTÓKÖNYV borítóinkat!

Pár napja elérhető legújabb CEWE FOTÓVILÁG szoftverünk, amely a teljes felület átalakításon túl két új borító típust is kínál!

Új valódi bőr ill. vászonborító típusainkat idén tavasszal a 26 ország fotós magazinjainak kiadóit tömörítő, „Technical Image Press Association“ (TIPA) zsűrije is elismerte és díjazta a „Világ legjobb fotószolgáltatója“ kategóriában!

A TIPA World Award a világszerte legrangosabb elismerés a fotó- és képalkotási termékek és szolgáltatások körében. A zsűri különböző minőségi kritériumok mentén értékeli a termékújdonságokat, díjat csak a legjobbak kaphatnak!

A díjat összességében negyedszer, zsinórban harmadszor nyertük el (korábban az effektlakozott CEWE FOTÓKÖNYV borító, ill. hexxas fali dekorációnk győzte meg a nemzetközi zsűrit).

Nagyon büszkén vagyunk a díjra, hiszen cégünk folyamatosan azon dolgozik, hogy gyorsuló világunkban lépést tartsunk megrendelőink igényeivel! Köszönjük a rengeteg visszajelzést, amelyet kérdőíveken, leveleken vagy a közösségi médián keresztül kapunk Tőletek!

A CEWE FOTÓKÖNYV 2005-ös piacra lépése óta termékünk hatalmas fejlődésen ment keresztül. Ezt bizonyítja, hogy fotókönyvünkből, amely amellett, hogy Európa legkedveltebb fotókönyve, már több mint 60 millió példányt készítettünk.

Hiszünk benne, hogy a sikerhez nem csak az általunk nyújtott  100%-os garancia, hanem állandóan megújuló termékkínálatunk és kapcsolódó szolgáltatásaink is hozzájárulnak.

Új típusú borítóink mellett például a klasszikus domború és az arany- és ezüst színű lehetőségeken túl a feliratokat és clipartokat már nemes rozé arany színben is kérhetitek.

Az új szoftverhez kapcsolódóan pedig hamarosan elindul a CEWE WORKSHOP, amely egy valós idejű kérdezz-felelek fórum lehetőséget biztosít előre megadott témakörök mentén!

Újdonságainkat nem csak megújult szoftverünkben, de online vagy appunkon keresztül is eléritek!

Megnézem a szoftverújdonságokat.

Eddigi TIPA díjaink.

A szerzőről:

Válasz