Dec
12
2019

Készíts hangulatos karácsonyi ültetőkártyát fényképeidből – Santa Bros DIY tippje*

Hamarosan elérkezik az év egyik legkedveltebb ünnepe, a karácsony!

Készültem nektek egy könnyen elkészíthető DIY ötlettel.

Ezzel a kreatív megoldással könnyen egyedivé és hangulatossá tehetitek akár az ünnepi asztalt is.

Mindig is rajongtam a fényképekért, így idén az az ötletem támadt, hogy a tavaly karácsonykor készült képeket használom fel ültetőkártyaként. A környékbeli erdőben sétálva a gyerekekkel gyűjtögettük a lehullott terméseket. Ezekből a tobozokból készítem el most ezt a roppant egyszerű ötletet.

Amire szükséged lesz:

  • toboz 
  • CEWE Terminálon előhívott képek
  • olló
  • fűrész
  • fehér és ezüst festék spray
  • raffia

Első lépésben kerestem egy CEWE Fotóterminált. Nem volt nehéz dolgom, hiszen a legtöbb drogériában és elektronikai nagyáruházban megtalálható. Könnyen és gyorsan tudom használni, akár telefonról vagy más adathordozóról is egyszerűen, azonnal hozzájuthatok a fotóimhoz.

Miután pikk-pakk a kezemben foghattam a fotókat, neki is láttam.

Első lépésben három részre vágtam a diaképekből álló sorozatot. 

Majd óvatosan egy kis mélyedést vágtam a tobozok tetején a fűrész segítségével. Ide fognak kerülni a képek. Ezt követően egy-két fújással fehérrel átfestettem a festékszóró segítségével. Figyeljetek rá, hogy kellőképpen fel legyen rázva, és kb. 25-30 cm távolságból fessétek a kívánt tárgyat. Néhol ezüst festéket is fújtam rá, ettől patinásabb lett, így még inkább ünnepi hangulatot kölcsönöztem neki.

A végén a raffiával egy masnit kötöttem rá, ezzel dekoráltam.

Tehetitek az ünnepi asztalra vagy a tányérokra is.

CEWE tipp:

Nem csak személyes ültetőkártyáknak, de ajándékkísérőnek is használhatod ezeket az egyedi kis tobozokat. Ezzel nem csak a csomagolást dobhatod fel, de maga a kísérő is egy személyes ajándék lesz majd. Ha nagyobb tobozból készíted egy nagyobb fotóval, fénykép keretnek is alkalmas a kandalló felett, így kedvenc fényképeid az ünnepek alatt is természetes formában illeszkedhetnek a szezonnak megfelelő dekorációdhoz. Ha többre vágysz, fesd a tobozokat a kedvenc színedre, vagy használd a karácsonyfa színeit a tobozokon is, így nem maradhat el a tökéletes összhang az otthonodban.

* Ezentúl Santa Bros DIY ötleteit, praktikáit nálunk is olvashatjátok. Hónapról hónapra jelentkezik majd érdekes és hasznos videóval, hogy miként lehet még egyedibb és személyesebb ajándékokat, lakberendezési tárgyakat készíteni a CEWE termékekből!

Kövessétek a @cewemagyarorszag Instagram oldalát is, mert ott is frappáns ötleteket találtok!

A szerzőről:

Válasz