Dec
12
2018

Legyen 2019-es CEWE naptárad

Minden évben eljön az év vége, mikor számot vetünk. Feltesszük az elmúlt év történéseit egy mérlegre és megvizsgáljuk miből, mit tanultunk. Mit értünk el és miért, illetve milyen tervünket nem sikerült véghezvinnünk. Keressük az okokat és ezzel egy időben kitűzzük új céljainkat, vágyainkat. Megfogalmazódik bennünk hogyan is tudnánk a következő akadályokat megugrani, és az élet lépcsőfokain gördülékenyen felfele haladni. A tervezés elengedhetetlen alappillére az új évben a naptár. Minden helyzetben segítségünkre lehet és megteremtheti a rendszert az életünkben.

A CEWE NAPTÁR  képes támaszt nyújtani céljaink elérésében és tökéletes utat mutatni a következő esztendőben is. Mindezt megtoldva egy olyan plusz lehetőséggel, hogy minden téren a saját ízlésünkre tudjuk formálni a kalendáriumunkat. Mutatunk ötleteket, hol helyezzük el a 2019-es év legkülönlegesebb naptárjait.

Irodai lendület

Az életünknek vannak olyan fontos és állandó helyszínei, melyek nagy részt foglalnak el a mindennapjainkban. Ezért is lényeges, hogy készítsünk naptárat a munkahelyünkre, hiszen itt jelentős időt töltünk el nap, mint nap. Az asztali naptár nem csak családunkról tehetünk fotót, hanem kombinálhatjuk hónapról-hónapra olyan képekkel, melyek inspirálnak minket. Amikor egy nehéz napon megállunk egy pillanatra a nagy nyüzsgés közepette, és ránézünk az asztalunkon lévő általunk készített kreatív naptárra, lendületet kapunk, hogy kitartóan folytathassuk tovább a munkánkat.

Hétköznapi útitárs

A nők és a férfiak egyaránt kedvelik a különleges táskákat. Lássuk be, majdnem mindig van nálunk, amikor elindulunk otthonról. A tervezéshez, feljegyzésekhez, fontos szülinapok és névnapok megjelöléséhez jó, ha mindig nálunk van egy éves tervezőnaptár , amely többféle méretben elkészíthető. Mérettől függően, akár összehajtva is velünk lehet a hétköznapokban, hogy semmilyen lényeges eseményről ne felejtkezzünk el.

Gardróbszobád alapkelléke

Hol is lehetne jobb helyen egy fotós határidőnaptár, mint a gardróbszobánkban. A falra felfüggesztve minden kiemelkedő eseményt és találkozót bejegyezhetünk, hogy amikor a nap elején elkezdünk készülődni, a programjainknak megfelelően tudjuk kiválasztani a szettünket. A CEWE HATÁRIDŐNAPTÁRUNKBA, designer képeket gyűjthetünk össze a mindennapos inspirálódás érdekében.

Motivációs erőd

Az edzőterem is egy fontos helyszíne a mindennapoknak, a kiegyensúlyozottságunk és egészségünk érdekében lejárunk hetente többször még akkor is, ha rossz napunk van. Valamiféle menedéket találhatunk itt, hogy feltöltődjünk. Az öltözőszekrényünkbe egy kisebb méretű konyhai naptár  kompakt módon elfér, és minden edzés előtt vagy után megnézhetjük, hogy milyen pozitív gondolatokat szerkesztettünk arra a hónapra 2019-ben. Pozitív töltetű és üzenetű képekkel motivációt meríthetünk belőle minden alkalommal, mikor lelátogatunk edzésre. Nem mellesleg a naptáron jelölhetjük, mely napokon jutottunk el mozogni, ezzel is erősítve önbizalmunkat, hogy sose felejtsük el, mennyi mindent teszünk a testi-lelki harmóniánk érdekében.

Még több fényképes CEWE NAPTÁR típust itt  találsz!

A szerzőről:

Válasz