Dec
7
2016

Nyár a télben – a szívekben is

 sos átadás 2016

A zord télben igazán melengető fotókat kaptunk a magyarországi SOS Gyermekfalutól: a képeken vidám iskolások és óvodások játszanak, vízitúráznak, íjászkodnak, kerékpároznak és pancsolnak a szikrázó napsütésben, a harsogó fűben, a zölden csobogó folyón, a burjánzó természetben.

sos_tabor4

Jó rátekinteni a gyerekek önfeledt szünidei kikapcsolódására! A mi szívünket így karácsony közeledtével azonban a nyári forróság képei mellett a jó érzés is melegíti, hiszen az Orosházán élő SOS gyerekek táboroztatása idén a CEWE Magyarország segítségével jött létre. A legkisebbek Kőszegen, a nagyobbak Bükkszentkereszten és Fonyódon tölthettek felejthetetlen napokat, sok programmal és tevékenységgel övezve.

sos_tabor5

Csakúgy, mint tavaly, a CEWE idén is 3 millió forinttal támogatta a hazai SOS Gyermekfalvakat, míg nemzetközi szinten a cégcsoport összesen mintegy 80 millió forint értékben segítette a jótékony szervezetet világszerte.

sos_tabor2

Ma csak Magyarországon 23 ezer gyermek nem a vér szerinti szüleivel él. Az SOS Gyermekfalvak közel 400 gyereknek ad családot nevelőszülő hálózatán és gyermekfalvain keresztül Kőszegen, Kecskeméten és Orosházán, ahol akár testvéreikkel együtt maradva, családban nőhetnek fel.

sos_tabor1

sos_tabor3

A szerzőről:

Válasz