Nov
14
2018

Kereten túl

Csináltál jó fotókat, hosszan válogattad a kedvenc képeidet, és már a papírképek is a kezedben vannak? Vagy csak fotóid vannak és kreatív hajlamod?:) Akkor rendelj papírképet online, vagy nyomtattasd ki percek alatt bármelyik drogériában,  és találj nekik tökéletes helyet!

Unalmas a képkeret, vagy nincs elég szabad falfelületed? Mutatunk pár alternatívát:

Készíts kollázst!

Kollázst nem csak digitálisan, hanem a már kinyomtatott papírképekből is alkothatsz! Nem kell mást tenned, mint beszerezni egy jó nagy keretet, és ízlésesen elrendezni benne a képeidet. A fotók mellé  nyugodtan tehetsz különböző (belépő)jegyeket, apró cetliket vagy más, egyéb lapos tárgyat is! Így igazán személyessé teheted a válogatásodat. Pro tipp: remek ajándék évfordulókra vagy karácsonyra, de 24 számozott cetlivel még trendi adventi naptárnak is szuper😊

Csipeszelj!

Manapság nagyon divatos megoldás a képek facsipesszel való felaggatása. A klasszikus megoldás, ha jó minőségű spárgát feszítesz ki, és azt díszíted kedvenc CEWE fotóiddal. Ha ennél kicsit bevállalósabb vagy, vegyél egy lámpafüzért, és a világítótestek közé rögzítsd a képeket. Hidd el, ennél kevesebb hangulatos dolog létezik.

Ne félj a szögektől!

Ha odavagy a rusztikus stílusért, ezt a módszert imádni fogod! Keress pár régies hatású falécet (hogy ne menjen szálka a kezedbe, nem árt egy kicsit lecsiszolni őket), majd ezeket egymás alá vízszintesen rögzítsd a falra. Ezek után nincs más dolgod, mint a képeket a tetejüknél fogva beszögelni a lécekbe. Rakhatod őket pont egymás alá, de akár kicsit eltolva is. Ha egy-két üres szöget is beversz, kulcsakasztónak is tökéletes.

Pro tipp: Helyezed a léceket konnektor közelébe, rögzíts egy kis kartondobozt az egyikre – máris kész a legszuperebb egyedi tartó, amelyen töltés alatt mobilod tárolhatod😊

Forrás: Ny. Edit – CEWE FOTÓKÖNYV megrendelőnk

Változtass gyakran!

Ha legszívesebben minden nap cserélgetnéd a falakon látható papírképeket, akkor szerezz be egy nagy parafatáblát. Miután ezt felakasztottad, rakd tele jó sűrűn fotóiddal, az sem baj, ha kicsit egymásra lógnak. Mostanában rengeteg gyönyörű rajzszöget lehet kapni a boltokban, így ezeket is bátran, hangulatodnak megfelelőn cserélgetheted.

+ 1 tipp, ami mindig, mindenhol jól jöhet: egy kétoldalas ragasztó(csík), amivel oda és azt tudsz rögzíteni, amit és ahova csak szeretnéd, hiszen bármikor visszaszedhető!

További inspiráció + egy tipp, ha digitálisan törnél ki a keretből.

A szerzőről:

Válasz