Sep
29
2014

CEWE újdonságok a Photokina 2014-es fotós szakkiálításon

Ha páros év, akkor Photokina – Idén 1500 nm-es Cewe standdal pirosítva!

photokina__01

A Photokina, Európa vezető fényképészeti (szak) kiállítása kétévente kerül megrendezésre Kölnben. A hatalmas kiállításon 10 csarnokban (néhol két szinten is!), a szakma apraja nagyja képviselteti magát, és kápráztatja el a közönséget. Újdonságok, látványos show elemek, komoly felszerelések és kütyük várnak mindenkire, akinek csak kicsit is érdekes a fotózás, így az újdonságokon kívül fotózni való téma is akadt bőven.

photokina fényképes ajándékok
Nem volt ez másképpen a CEWE 1500 nm-es standján sem. A német központ által már az előző Photokina óta szervezett standon külföldi kollégák is képviselték a céget, így kerültem én is 4 napra a standra.

photokina képeslapok
És találkoztam először a CEWE legújabb innovációval:
Nekem a legszebb, tapintható élményt a „Prémium-matt” papíros CEWE FOTÓKÖNYY jelentette. Hihetetlen, milyen látvány az offszet hatású, de digitális nyomtatású oldalakat lapozgatni.
Kevésbé kézzel fogható, de a jövőben az egyik leghasznosabb újítása a cégnek, a „CEWE MYPHOTOS” nevű felhő alapú képtároló rendszer, amely a 21. század minden technikai vívmányát egyesítve, lehetővé teszi majd a fotók akár azonnali, egy, bárhonnan elérhető helyen való tárolását. A fotók megosztása, szerkesztése, fényképes ajándékok rendelése természetesen alapszolgáltatás lesz. A biztonság is garantált, egy megbízható, német tárhely lesz képeink otthona.

CEWE csapat
Már nálunk, Magyarországon is elérhető a CEWE mobil rendszere. Androidos és iOS készülékeken keresztül rendelhető CEWE FOTÓKÖNYV, papírkép, képeslap és naptár is. Természetesen az applikációkat folyamatosan fejlesztik, bővül a rendelhető termékek és a lehetőségek köre is.

photokina Cewe stand
Az 1500 nm-en bőven volt hely a 3 új CEWE márka, „CEWE NAPTÁRAK”, „CEWE CARDS” (képeslapok) és a „CEWE FALDEKOR” termékcsoportok prezentációjára.

photokina Cewe fali dekoráció
Idén újdonságként a termékek saját környezetükben kerültek kiállításra, lakásbelsőket kialakítva kaptunk tippeket a sokféle felhasználási lehetőségre. A számtalan rendelhető faldekorációs terméken kívül irtó ötletes volt, hogy saját, öntapadós poszterünket ragasszuk egy sima – itthoni lakberendező áruházban is kapható – kis asztal lapjára, így kialakítva egyedi bútorokat. Alig várom, hogy a termék nálunk is bevezetésre kerüljön, és kipróbálhassam! Szerencse, hogy idén ősszel Magyarországon is ismét egy újabb CEWE FOTÓVILÁG szoftververzióval tudunk előrukkolni és még közelebb jutunk a Photokinán megszeretett termékújdonságokhoz.

photokina Cewe fali dekor
Ezen a Photokinán a közönség is szerethető volt. Érdeklődő, csillogó, elégedett tekintetek vettek körül, nagyon nagyon jó volt közvetlenül találkozni megrendelőinkkel, akiknek érdekében dolgozunk, fejlesztünk, akiknek visszajelzése éltet vagy motivál arra, hogy még többet és jobbat tehessünk annak érdekében, hogy a CEWE termékek ne csak fényképes ajándéktárgyakat, hanem minőségi, innovatív lehetőséget jelentsenek egész Európa számára.

(Szekeres Eszter)

Tekintse meg a Photokina-n készült videófelvételt is:

A szerzőről:

Válasz