Feb
7
2019

Valentin nap

A pozitív gondolatok és a mindennapok értékelése nagyon fontos mindannyiunk életében. Minden nap hálával tartozunk szeretteinkért. A család és a barátok mind-mind hozzájárulnak életünk örömteli perceihez. Azonban van még egy nagyon kiemelkedő személy, akiről nem szabad megfeledkeznünk, ő pedig nem is lehet más, mint a szerelmünk. A társunk, aki, mint egy védőbástya öleli körül lelkünket minden nap, és ezért február 14-én ünnepeljük őt és az el nem múló szeretetet, melyet iránta érzünk. Számos kiemelkedő alkalom van az évben, de mi is lehetne annál csodálatosabb, mint amikor a szerelmet ünnepeljük.

Vannak olyan különleges meglepetések, melyekkel megmutathatjuk milyen egyedülálló az a szeretet, amit érzünk. Ilyen ajándék ötletekkel készültünk a 2019-es Valentin napra, hogy felejthetetlenné válhasson az ünnep minden pillanata.

A párunkkal eltöltött közös pillanatok emlékei ott vannak a szívünkben és szerencsére fényképek formájában is velünk maradnak. Ezért nem is lehet kérdés, hogy a legegyedibb ajándék, amivel készülhetünk, ezen fényképekhez kapcsolódik.

Első közös fotó

Minden pár életében mérföldkőnek számít, az a bizonyos első közös fotó. A kezdetek romantikus felidézésére Valentin napra készítsünk CEWE VÁSZONFOTÓT, melyen ez a fényképünk szerepel. Ez az ajándék otthonunk igazi ékköve lesz az ünnep után is.

Vászonfotó készítés

Kristályos ragyogás

Egyedi, személyre szabott és gyönyörű szép. Ezek a hívószavak jutnak majd eszünkbe, ha ránézünk a FÉNYKÉPES SZÍV ALAKÚ KRISTÁLYRA, melyben egy számunkra kedves fotó elevenedik meg.

Kristály szív készítés

Szerelmes dekoráció

Válasszunk ki olyan helyszínekről fotókat, melyekhez meghatározó közös emlékek tartoznak és szerkesszük rá a SZÍV ALAKÚ PÁRNÁRA, mely romantikus kiegészítője lesz lakásunknak.

Szívpárna készítés

Kirakós szerelem

Minden együtt töltött perc ajándék és minden új élmény, mint egy kirakós darabkája illeszkedik életünk nagy kirakójába. Ezért is válasszuk, ezt a szimbolikus jelentéssel bíró FÉNYKÉPES PUZZLE ajándéktárgyat a szerelem ünnepére. A szívünk számára különleges fényképet nyomtattassuk rá egy általunk kiválasztott méretű puzzle-re.

A szerzőről:

Válasz