CEWE Fotószolgálat
Ön itt van: CEWE FOTÓKÖNYV > Borítótípusok

CEWE FOTÓKÖNYV – Minden borító egy pillantásra

Kemény borító

KEMÉNY BORÍTÓ

A kemény borítós CEWE FOTÓKÖNYVEK optikailag kitűnően illeszkednek könyvespolcán található többi elem közé. Az első és a hátsó borítón kívül a könyv gerincét is ízlése szerint igazíthatja szín és formai elképzelései alapján. Így lesz CEWE FOTÓKÖNYVE kívül-belül egyedi és Önre szabott.
Puha borító

PUHA BORÍTÓ

Egy puha borítású CEWE FOTÓKÖNYV olyan, mint az emlékek katalógusa. Az egyedileg szerkeszthető borítót közvetlenül a belső oldalakból álló blokk köré ragasztjuk, így alakítva egy, az elejétől végéig Önre alakított, flexibilis naplót kedvenc pillanataiból.
Füzet formátum

FÜZET

Füzet típusú termékeink borítója a puha borításúakhoz hasonlóan rugalmas, azzal a különbséggel, hogy a tűzött kötészet miatt nincs könyvgerincük. A borító ugyanarra a prémium minőségű, 150 g/m²-os papírra készül, mint a belívek.

Mini, kompakt panoráma, négyzetes és nagy CEWE FOTÓKÖNYVEK rendelhetőek ebben a tűzött, füzet jellegű kivitelben.
Műbőr borító

MŰBŐR BORÍTÓ - CSAVAROZOTT

Ez az elegáns kivitelű, műbőr borító kizárólag XXL panoráma formátumú CEWE FOTÓKÖNYVEK szerkesztése esetén választható. A minőségi műbőrt 3 csavarral rögzítjük, a modern „Ipari design” jegyében a felhasznált anyagok kontrasztjának kiemeléséhez a barna bőhöz arany, a feketéhez ezüst csavarokat használva.

A ragasztott- és a csavaros kötészet ötvözetének köszönhetően egy tartós, minőségi kombinációt hozunk létre, amely sokkal több egy egyedi képgyűjteménynél - szeretett emlékeinek.
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.