CEWE Fotószolgálat
Ön itt van: CEWE FOTÓKÖNYV > Fényes fotópapíron > Nagy panoráma
Fényes fotópapíros nagy panoráma CEWE FOTÓKÖNYV készítés – Cewe

FÉNYES FOTÓPAPÍROS NAGY PANORÁMA CEWE FOTÓKÖNYV KÉSZÍTÉS

Fényes fotópapíros Nagy panoráma CEWE FOTÓKÖNYV
Részletek mutatása

Tündöklő, síkban nyíló belső oldalakkal!

A fényes fotópapíros nagy panoráma CEWE FOTÓKÖNYVBEN a legszebb digitális fotói nemcsak az attraktív panoráma formátum révén érvényesülnek.

A minőségi, eredeti fényes fotópapírra készített nyomat is gondoskodik a ragyogó, élettel teli színekről. Tökéletes az igényes fényképekhez - az esküvői fotóktól a tájképekig egyaránt.

Akár 114 oldalnyi hely áll rendelkezésre, hogy a legszebb képeiből készült válogatást az otthoni számítógépen, kényelmesen könyvbe rendezhesse. A kemény borító kívülről is egyénivé teszi a fotókönyvet: a borító, valamint a könyvgerinc képei és kísérőszövegei teszik igazán egyedivé CEWE FOTÓKÖNYVÉT.

Mindehhez nem szükséges mást tennie, mint összegyűjteni a legszebb felvételeit, letölteni az ingyenes CEWE Fotóvilág rendelőszoftvert, és bátran nekifoghat saját nagy panoráma CEWE FOTÓKÖNYVE készítéséhez!

Választható egyedileg szerkesztett  kemény borítóval
Kemény borító

Termékinformáció

Méret:

kb. 28 x 21 cm (zárt)

Borítótípus:

kemény

Papírtípus:

fényes fotópapír

Oldalszám:

26 oldaltól max. 114 oldalig

12990 Ft-tól*
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.