CEWE Fotószolgálat
Ön itt van: CEWE FOTÓKÖNYV > Papírtípusok

CEWE FOTÓKÖNYV – Minden papírtípus egy pillantásra

Digitális nyomtatású papírtípus

DIGITÁLIS NYOMTATÁSÚ

A minőségi papírtípusok klasszikusa, amely magas felbontásával és kitűnő minőségével bizonyít a kezdetek óta. A digitális nyomtatású CEWE FOTÓKÖNYVEK jellemzően ragasztott kötéssel készülnek - ritkább esetekben tűzve -, így megjelenésükben a klasszikus könyveket idézik.
Digitális nyomtatású papírtípus - magasfényű lakkréteggel

DIGITÁLIS NYOMTATÁS MAGASFÉNYŰ

Professzionálisan magas minőség és profi látvány: a digitális nyomtatású papírt a gyártási folyamat során egy extra lakkréteggel látjuk el, amely különösen csillogóvá és ellenállóbbá teszi CEWE FOTÓKÖNYVÉNEK lapjait.

A lakkréteg hatására a színek intenzívebben köszönnek vissza, fényesebbnek tűnnek, így bilincselve le az „olvasót”. A 200 g/m² súlyú papírra nyomtatott, lakkozott papír megóvja felvételeit a nedvességtől és a kisebb szennyeződésektől.
Digitális nyomtatású papírtípus - prémium matt

DIGITÁLIS NYOMTATÁS - EXTRA MATT

Az extra matt papír nem csak optikailag nyújt tökéletes hatást. Az extra matt könyvek lapjait 170 g/m² -os digitális papírra és speciális HD tintával nyomtatjuk. A technológiának köszönhetően ezek a könyvek matt hatású oldalaikkal szinte az ofszet hatását keltik, és különösen alkalmasak az egész apró részletek tűéles ábrázolására is.

Az extra matt CEWE FOTÓKÖNYV borítója is mattított eljárással készül, ami rögtön az első pillanatban egy érdekes elegáns benyomást kelt.
Eredeti fotópapír - matt típus

MATT FOTÓPAPÍR

A fotópapíros könyvek nem nyomtatással, hanem a klasszikus levilágítási eljárással készülnek, valódi fotópapírra. Éppen ezért a vegyszeres eljárás színvilága és részletgazdagsága köszön vissza a fotópapíros könyvekre jellemző, speciális kötészeti eljárásnak köszönhetően síkban nyíló oldalak lapozgatása során.
Eredeti fotópapír - fényes típus

FÉNYES FOTÓPAPÍR

A fényes fotópapírra levilágított oldalakat szintén síkban nyíló kötéssel gyártjuk, ami azt jelenti, hogy az oldalakat kettesével összeragasztva, úgy tudjuk egymáshoz rögzíteni, hogy nincs szükség középső ragasztásra, így az oldalpárok síkban nyílnak, középső törés, azaz motívumveszteség nélkül.

Hatféle CEWE FOTÓKÖNYV típust rendelhet fényes fotópapíros kivitelben: kompakt panoráma, négyzetes, XL, Nagy, Nagy panoráma és XXL panoráma könyveket.
Extra matt fotópapíros típus

FOTÓPAPÍR EXTRA MATT

Az első osztályú extra matt fotópapír tökéletes minőségével és tükröződésmentes felületével tökéletes választás profi és hobbi fotósok számára is! A kivételesen briliáns színek és telített kontrasztok tökéletesítik a mélységélességet, ezáltal keltve felvételei életre, lapról lapra. Az extra matt bevonat selymes hatást keltve védi meg felvételeit az ujjlenyomatoktól. A fotópapíros CEWE FOTÓKÖNYVEKRE jellemző síkban nyíló kötésnek köszönhetően ez a típus is kiválóan alkalmas fotóiknak dupla oldalon átnyúló, motívum veszteség nélküli elhelyezésére.
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.