Rendeléskövetés
Ügyfélszolgálat
a 06-1-451-1088-as telefonszámon.

CEWE Photo Award 2021

Bemutatjuk a világ legnagyobb pályázatának magyar győzteseit

2021 tavaszán zárult le a CEWE 7. összeurópai fotópályázata, melyre 170 ország fotósai több, mint 606.000 fotót neveztek be, így idén is a mi fotópályázatuk lett a világon a legnagyobb! A legtöbb pályamű Európából érkezett, de például Madagaszkár, Mozambik, a Fidzsi-szigetek, a Bahamák és Mexikó fotósai is képviseltetik magukat legjobb felvételeikkel. A tíz kategória közül 129.873 feltöltött képpel a „Természet“ kategória volt a legnépszerűbb. Hazánk 37.346 fotóval a harmadik legtöbb képet feltöltő országként képviseltette magát, lakosságszám szerinti lebontásban azonban az előző öt pályázathoz hasonlóan, idén is a legaktívabb nemzet voltunk! Az eddigi legnagyobb számú beküldött fotó rekordnagyságú adományt is jelent, hiszen a CEWE minden egyes nevezett kép után 10 eurocentet adományoz világszerte az „SOS Gyermekfalvaknak", azaz idén összesen 60.628,90 eurót!

Köszönjük minden résztvevőnek, hogy nevezésével nem csak pályázatunk eredményességét, de az SOS gyermekfalvaknak gyűjtött támogatásunk összegét is növelte!

A zsűri döntése alapján 20 magyar fotós 23 képe került a díjazottak közé, akiknek szívből gratulálunk, és az alábbi összeállítással köszönjük meg sikeres részvételét, illetve fotóikból Budapesten és több vidéki nagyvárosban is kiállítást szervezünk.

A képekre kattintva rövid ismertetőt, illetve interjút olvashat a díjazottakról, illetve győztes felvételeikről.

Emberek kategória

Természet és Tájak kategória

Építészet és technika, Légi felvételek, Állatok és Sport kategória

Hobbi és szabadidő, Főzés és étel