CEWE Fotószolgálat
Ön itt van: Fali dekoráció > Családi akrilüveg tervezőnaptár
Családi tervezőnaptár rendelés akrilüvegből - Cewe

ONLINE CSALÁDI AKRILÜVEG TERVEZŐNAPTÁR KÉSZÍTÉS

Részletek mutatása
Családi akrilüveg tervezőnaptár
Részletek mutatása

Újra csütörtök van, és az úszócuccot is vinni kell a suliba? Mikorra is jelentkeztünk be a fogorvoshoz a gyerekekkel? Az egész családot érintő fontos időpontok felidézéséhez ezen túl nincs szükség többet a határidőnapló lapozgatására. Írja ki a legfontosabb időpontokat a falra!

A tervezőnaptárra a család minden tagjának minden programja ráfér. A családi akrilüveg tervezőnaptár készítés során válasszon ki egy alapdesignt, majd fotóval és névvel ellátva tud minden családtag számára egy saját oszlopot létrehozni, amelyben aztán kedvükre módosíthatják a programokat. A kiválasztott fotót és elrendezést direkt nyomtatással akrilüvegre nyomtatjuk.

A direkt nyomtatás csodálatos színvilágot varázsol, a 4 mm erős akrilüveg felület pedig hihetetlen mélységélményt nyújt. Ha színesek falai, válassza az átlátszó kivitelt, így még izgalmasabb lesz az összhatás.


Extra kiegészítő: fekete letörölhető táblafilc


Opcionálisan választható akasztó - külön rendelhető:
csavaros akasztórendszer

Részletek mutatása
Akrilüveg tervezőnaptár csavaros akasztórendszerrel
Részletek mutatása

Termékinformáció

Anyag:
fényképe 4 mm vastag akrilüvegre nyomtatva

Opcionálisan választható akasztó:
Csavaros rendszer: a rendszer választása esetén előfúrást végzünk, melynek során 4 db csavar a kép 4 sarkába kerül, tehát a csavarok láthatóvá válnak, így a tervezőnaptár ebben az esetben 2 cm-re fog elállni a faltól. Az akasztó külön rendelhető.

Kiegészítő:
1 db fekete board marker - letörölhető táblafilc

Méretek
40x40 cm, 40x60 cm, 60x60 cm, 60x80 cm

Szállítási idő:
10-15 munkanap
13990 Ft-tól*
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.