Ingyenes házhoz szállítás 10.000 Ft felett – használja az „INGYENSZALLITAS” kuponkódot

Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
Ügyfélszolgálat
06-1-451-1088

Keretek

Ismerje meg széles keretválasztékunkat!

Keretválasztékunk

Fali tartók

Garantáltan biztos rögzítés
Fa keretek

A galéria fotókhoz kínált fa kereteket a termék két hátsó sarkára rögzített fém akasztóval szállítjuk. A fém akasztót három csavar biztosítja.

Fém keretek

A galéria fotókhoz kínált fém kereteket masszív rögzítő rendszerrel szállítjuk. A keret stabilitását fém ékek is biztosítják.

Kasírozott poszter keretek

A kasírozott posztereket a termék fa keretébe fúrt, integrált fali tartóval szállítjuk. (Fúrt lyuk van a keretben.)

Műanyag keretek

A műanyag kereteket két, hátul rögzített akasztóval szállítjuk, amelyek megkönnyítik a dekoráció kihelyezését.

Keretezett fali dekorációk a CEWE-től

Egyedi kialakítás nagyon szép keretben

Tervezze meg saját keretes faliképekét – egyedi műalkotás a CEWE-től

Éljen a lehetőséggel, és rendeljen kedvenc képéből keretezett fali dekorációt! Ha kiváló minőségű kereteket használ, plakátjait a rendelkezésre álló díszítőelemekkel mindössze néhány kattintással alakíthatja stílusos műalkotássá.

Válasszon keretet dekorációjához, majd töltse fel kedvenc képeit

Az első lépésben válassza ki a fali képekhez megfelelő keretet, majd kezdje el a tervezést. A következő kerettípusok számos színváltozatban választhatók:

  • Galériakeret (8 formátum)
  • Műanyag keret (8 formátum)
  • Keret kasírozott poszterekhez (4 formátum)
  • Árnyékfugakeret (5 formátum)

Válassza ki a vászonfotót ill. a poszter fajtáját, és tervezze meg bekeretezett képeit az ingyenes CEWE rendelő szoftverrel vagy közvetlenül az online szerkesztőben. Néhány egyszerű lépésben el is készül:

  • Válassza ki az anyagot, a formátumot, a méretet, a tájolást, a keretet, a keret színét és esetleg a passepartou-t.
  • A következő lépésben töltse fel a fotót, és a számos elrendezési javaslat közül válassza ki kedvenceit. Helyezhet akár egyetlen képet is jelenetbe, vagy a sablonok segítségével hozzon létre akár 27 fotóból álló kollázst.
  • A fotókat bármikor kicserélheti, a termék pedig szövegekkel és clipartokkal egyszerűen testre szabható. A háttér bármilyen elképzelhető színnel alakítható ki.
  • Végül ellenőrizze még egyszer, hogy tetszik-e a dizájn minden részlete, a szöveg és a képek, majd tegye a bekeretezett fali képet a bevásárlókosárba.

A CEWE bekeretezett fali képeinek előnyei

A praktikus sablonokkal egyszerűen és kényelmesen készíthet több fotóból álló kollázst. Ajándékozza meg önmagát, vagy barátait, rokonait és ismerőseit keretes poszterrel – amely saját tervezésének köszönhetően valóban egyedi lesz. Díszítse otthona falait személyes emlékeivel: a CEWE segítségével, galéria minőségben.