CEWE Fotószolgálat
Ön itt van: Fali dekoráció > Poszterek
Poszter készítés, poszter nyomtatás, poszter rendelés

Poszter készítés, nyomtatás

Egyedi poszter nyomtatás, online rendeléssel

POSZTER

POSZTER

Van, amit érdemes nagyban megörökíteni!

Különleges formátum a legszebb pillanatokhoz. A nyaralásról készült fotók, a legszebb esküvői fotó vagy szeretteiről készült portrék – és sok olyan pillanat van, amelyek poszter formátumban érvényesülnek!

499 Ft-tól*
PRÉMIUM POSZTER

PRÉMIUM POSZTER

12 új formátum!

Csakis kiváló minőségű, szabadon választható fotópapír típusok, új designelemek mind a 12 választható formátumhoz - ezek jellemzik legújabb prémium poszterünket. Gyönyörködjön kedvenc fényképében nagy formátumban is!

890 Ft-tól*
ÖNTAPADÓS POSZTER MATRICA

ÖNTAPADÓS POSZTER MATRICA

Lenyűgöző és flexibilis!

Mindegy, hogy hűtőszekrény, laptop vagy gyerekszoba fal – az öntapadós poszter kiváló eszköz beltéri dekorációs célokra. Válassza ki elérhető formátumaink közül a legmegfelelőbbet és indulhat is az öntapadós poszter szerkesztés!

2490 Ft-tól*
Poszter kollázs rendelés nyomtatás

POSZTER KOLLÁZS KERETTEL

Képei modern stílusú ábrázolása!

Számos olyan pillanat történik életünk során, amely csak poszter formátumban érvényesül igazán. A remek stílusmintákkal megalkothatja a saját képeivel díszített fotópapíros nagy formátumú képeit keretes poszter kollázs formában!

5489 Ft-tól*
Poszter keretek - Cewe

POSZTER KERETEK

Legszebb képe elegáns keretben!

Modern és elegáns - az egyedileg elkészített poszter dekoratív kerettel is kapható.Válassza a "Stílus" vagy az "Otthon" kerettípust, így kedvenc fényképéből garantáltan kihozza a maximumot!

*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.