CEWE Fotóvilág App CEWE FOTÓKÖNYV, Fényképkidolgozás stb.
Szolgáltatás
Ügyfélszolgálat
06-1-451-1088
Fotók fotókidolgozás Fotók fotókidolgozás Fotók fotókidolgozás

Fotókidolgozás

Exkluzív ragyogó színek a legszebb pillanatokért

  • Elegáns megjelenés: fényes vagy matt
  • Kiváló minőségű FUJIFILM fotópapír
  • Kreatív szerkesztési lehetőség színes kontúrral
  • Rendkívüli színhűség és UV-állóság
29 Ft-tól *

100 db-tól

Szerkesztés és rendelés

Megrendelem a CEWE-nél

Házhoz szállítás, vagy átvétel csomagautomatában

Megrendelem a partnernél

kérheti rendelését Kényelmesen, otthonába szállítva vagy átveheti egy közeli üzletben is

Termékinformációk

Képméret

Klasszikus méretarány: Pontosan ugyanakkora, klasszikus, albumba illő méretű papírképek: 9 x 13 cm-től 13 x 18 cm-ig (9-es, 10-es, 11-es, 13-as)

Eredeti méretarány: a képeknek csak egyik oldalhossza fix, a másik az Ön felvételéhez igazodva lehet változó (négyzetes, panoráma stb.) (9-es, 10-es, 11-es, 13-as)

Papírtípusok

Normál papír: fényes

Prémium papír: fényes, matt

FUJIFILM fotópapír

Szerkesztés

Válasszon fehér, fekete vagy színes kontúrt. Automatikus képoptimalizálás.

A választható méretek áttekintése

Válasszon a lehetséges méretek közül!
Fotók méretek 10-es

10-es képméret

- Klasszikus képméret: 10 x 15 cm. - Eredeti képméretarány: a kép hosszúsága változó, a magassága mindig annyi, amennyi a kiválasztott méret (10 cm).

Fotók fotókidolgozás 11-es méret

11-es képméret

- Klasszikus képméret: 11 x 17 cm. - Eredeti képméretarány: a kép hosszúsága változó, a magassága mindig annyi, amennyi a kiválasztott méret (11 cm).

Fotók fotókidolgozás 13-as méretek

13-as képméret

- Klasszikus képméret: 13 x 18 cm. - Eredeti képméretarány: A kép hosszúsága változó, a magassága mindig annyi, amennyi a kiválasztott méret (13 cm).

Fotók méretek 9-es méretek

9-es képméret

- Klasszikus képméret: 9 x 13 cm. - Eredeti képméretarány: a kép hosszúsága változó, magassága mindig annyi, amennyi a kiválasztott méret (9 cm).

Legszebb fotói a kívánt méretben

Válasszon az eredeti képméretarány és a klasszikus oldalarány közül!
Eredeti méret
Eredeti képméretarány 3:4

A digitális fényképezőgépek által készített fotók oldalaránya általában 3:4. Ennél a változatnál mindig az eredeti oldalaránynak megfelelő méretezésű papírképet készítünk felvételeiből (pl. 10x13 cm), tehát fényképeit olyan méretben dolgozzuk ki, amilyen oldalaránnyal készültek a felvételek. A magasság mindig annyi lesz, mint a kiválasztott méret (pl. 10 cm), a hosszúsága a felvétel oldalarányától függően változhat. Ez azt jelenti, hogy a felvétel minden részlete rákerül a papírképre, de előfordulhat, hogy a fényképek szélessége különböző lesz.

Például egy 10 x 15 cm-es fénykép esetében a motívumból egy rész levágásra kerülne a fényképkidolgozás során. Méreteltérést okozhat a képek egyedi méretezése (pl. képkivágás), illetve ha a képek két vagy többféle fényképezőgéppel illetve beállítással készültek.

Amennyiben a képeit egy méretben szeretné megkapni, akkor válasszon az alábbi lehetőségek közül:

  • ügyeljen arra, hogy fényképezőgépén a képméret ne változzon, exponáljon mindig ugyanazzal a képfelbontással, oldalarány beállítással,

  • képeit a kidolgozásra való elküldés előtt méretezze át. A képek átméretezését a honlapról ingyenesen letölthető Fotóvilág szoftverrel is elvégezheti.

Ha van a fényképezőgépen, akkor használja a 3:2 beállítást. Ebben az esetben a kidolgozott papírképek a jól megszokott analóg méretekben kerülnek kidolgozásra (pl. 10x15 cm méretben).

Eredeti méret Klasszikus méret
Klasszikus oldalarány 2:3

A klasszikus oldalarányú (pl. 10x15 cm) fénykép ideális választás képkeretekhez. Ha felvételeinek oldalaránya ettől eltérő, a képeknél a széleken elhelyezkedő motívumok levágódnak, amikor erre a méretarányra vágjuk őket. A levágásra kerülő részt a jelölt terület jelzi. Ha klasszikus méretű papírképet szeretne, ezt a beállítást javasoljuk már fotózáskor.

Klasszikus méret

Papírtípusainkról bővebben

Válasszon a kétféle kiváló minőségű változat közül!
Normál fotópapír
Fényes fotópapír (382 g/m²)

Erősen kifejező, izgalmas felvételek

Online megrendelem

Digitális nyomtatású papír Prémium papír
Matt fotópapír (368 g/m²)

Rendkívül részletgazdag megjelenítés modern köntösben.

Online megrendelem

Prémium papír

A legjobb eredmények

Válassza az automatikus képkorrekciót!
Képoptimalizálás

Automatikus képoptimalizálás

Ezzel a beállítással mindegyik fotóját elemezzük és szükség esetén korrigáljuk, hogy a legideálisabb eredményt tudjuk elérni. Javítjuk a kontrasztokat, a színek telítettségét. Az esetleges rossz megvilágításokat, vagy homályos részeket enyhítjük. A sötét képrészeken az árnyék kivilágosításával jelentősen javítható a kép részletgazdagsága. A képoptimalizáció hatására minden egyes motívum kap egy speciális korrektúrát, mely azonban igazodik az adott kép tartalmához. A kép alap benyomása nem változik az optimalizálás hatására.

Vegye kézbe legszebb fotóit!

Rendeljen gyorsan és egyszerűen online

CEWE Fotókidolgozás – elsőosztályú minőség piacvezető gyártótól

A nagyméretű képernyők és a bőséges digitális tárhely ellenére sokan előnyben részesítik azt, ha legszebb fotóikat kézbe tudják venni és meg tudják mutatni a családnak, illetve a barátoknak. A fényképek dekorációnak is tökéletesek: dekorálhat velük faliújságot, asztalt, fényképtartóba vagy képkeretbe is teheti azokat. A CEWE-nél már néhány kattintással tud fényképeket rendelni. Rövid idő múlva már házhoz is szállítjuk, vagy bolti átvétel választása esetén a kiválasztott üzletbe szállítjuk a kiváló minőségű, kedvenc felvételeiről készült fényképeket.

Fotókidolgozás rendelés: Lehetőségek

CEWE Fotókidolgozással felvételei a sötét kontrasztoknak és a színhűségnek köszönhetően különösen szép megjelenést kapnak. A kiváló minőségű FUJIFILM fotópapír garancia arra, hogy a fényképek tökéletes minőségűek legyenek. Kétféle papírtípus közül választhat: Normál fotópapír és prémium fotópapír. Az utóbbi esetén a színek még ragyogóbban kifejezésre jutnak. Választható fehér vagy színes kontúr keret a fényképekre. Választható oldalarányok: 3:4 és 2:3 (utóbbinál a fényképeket erre az oldalarányra vágjuk, így a kép bizonyos motívumai, részei levágásra kerülhetnek). Fotókidolgozás a következő méretekben rendelhető:

  • 9 x 13 cm
  • 10 x 15 cm
  • 11 x 17 cm
  • 13 x 18 cm

Fotókidolgozás megrendelése online - rövid idővel később már kézben tarthatja fényképeit

A fotókidolgozás gyorsan megrendelhető: Töltse fel egyszerűen a kiválasztott fényképeket a webböngészőbe vagy importálja be a CEWE Rendelőszoftverbe. A szoftver kezelése semmiféle előképzettséget nem igényel. Válassza ki a kívánt papírtípust, a méretet és az oldalarányt. Szükség esetén vágja körül a képeit, vagy válasszon hozzá illő keretet. A megrendelés lezárását követően mi látunk munkához. Már néhány nap múlva kiváló minőségű fényképei a postaládájában, vagy a kiválasztott üzletben várják.