CEWE Fotószolgálat
Ön itt van: Ajándéktárgy > Fényképes dekorációk
Fényképes dekoráció készítés - Cewe

Dobja fel otthona hangulatát egyedileg tervezhető fényképes dekorációkkal!

FÉNYKÉPES HÓGÖMB

FÉNYKÉPES HÓGÖMB

Öröm kicsiknek és nagyoknak!

Csillogó öröm kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Dekorációs kellék az íróasztalon vagy kedves játék gyerekek részére, az egyedileg elkészíthető fényképes hógömb. A fotót egyszerűen és gyorsan elhelyezheti, cserélheti.

1990 Ft-tól*
VALENTIN GÖMB

VALENTIN GÖMB

Szívből jövő ajándék!

Igazán szívből jövő dekorációs ajándékötlet nem csak szerelmeseknek! A vízzel töltött fényképes Valentin gömb körül csillogó piros szívek lebegnek súlytalanul. A kiválasztott fénykép könnyedén cserélhető!

 

1990 Ft-tól*
FÉNYKÉPES HŰTŐMÁGNES

FÉNYKÉPES HŰTŐMÁGNES

Segítség a hétköznapokban!

Amilyen kicsi, olyan ötletes dekorációs ötlet! Dobja fel a szürke hétköznapokat a fényképes hűtőmágnes segítségével, amely kiváló minőségű lakkozott kerámia anyagból készül, és szabadon, ízlés szerint dekorálhatja.

2590 Ft-tól*
NÉVTÁBLA

NÉVTÁBLA

Hogy a szomszéd irigykedhessen!

Szemet gyönyörködtető látvány a szomszédoknak, a lakásavatók kihagyhatatlan kelléke a fényképes névtábla! Az időjárásálló akrilüvegnek köszönhetően természetesen kültéri használatra is kiválóan alkalmazható.

6490 Ft-tól*
FÉNYKÉPES ÜVEGÓRA

FÉNYKÉPES ÜVEGÓRA

Időtálló műalkotás!

A fényképes üvegóra klasszikus időtálló műalkotás bármilyen alkalomra! A kiváló minőségű üvegóra több, mint egy hagyományos szobadísz. Tökéletes dekoráció otthon a falán, ráadásul kedvenc kényképével díszítheti.

7290 Ft-tól*
NAGY ÜVEGÓRA

NAGY ÜVEGÓRA

Gyönyörű emlékek minden percben!

Mosolygó emlékek, melyek körül a nagy üvegóra mutatói körbe-körbe járnak. A fényképes nagy üvegóra készítés során válassza ki legkedvesebb fotóját, melyet szeretne dekorációként otthona falain viszont látni.

8990 Ft-tól*
ÜVEGFOTÓ

ÜVEGFOTÓ

Kedvenc képe extravagáns megjelenésben

Az üvegfotó fényképes dekoráció szerepében, kiváló minőségben előállítva, bármilyen közegben megállja a helyét prémium ajándékként. A 19 mm vastagságú üveg lenyűgöző mélységet és élénk színeket garantált legszebb képeinek!

6490 Ft-tól*
MÁGNESFOTÓ

MÁGNESFOTÓ

Sokoldalú társ a mindennapokban!

Fotója prémium fotópapírra nyomtatva, mágnes fólián. Kiváló jegyzetek és üzenetek rögzítésére a hűtő, vagy mágnestábla felületén. A fényképes mágnesfotó praktikus társ a hétköznapokban, így nem hiányozhat egy háztartásból sem.

1990 Ft-tól*
KRISTÁLY SZÍV

KRISTÁLY SZÍV

Ajándékozza el a szívét!

Mindegy, hogy nagy szerelmi vallomás vagy kedves figyelmesség. Az 5,8 x 5,8 x 3,0 cm méretű kiváló minőségű nagy fényképes kristály szív a megfelelő ajándékdobozban minden szívet megdobogtat! Lepje meg vele kedvesét Ön is!

7190 Ft-tól*
TÁNYÉRALÁTÉT

TÁNYÉRALÁTÉT

Szemrevaló és praktikus!

Csak pár kattintás és Ön is megszerkeszthet egy igazán szemrevaló fényképes tányéralátétet, melyen az Ön legkedvesebb képe kapja a főszerepet. Készítse el az ingyenes CEWE Fotóvilág rendelőszoftverrel!

2790 Ft-tól*
POHÁRALÁTÉT

POHÁRALÁTÉT

Egy kis vidámság a reggeliző asztalon!

Egyedi fényképes poháralátét készítés akár pár kattintással a legszebb fényképekből! Készítse el az online szerkesztőfelület segítségével, vagy töltse le az ingyenes CEWE Fotóvilág rendelőszoftvert!

3290 Ft-tól*
MÁGNESES KOLLÁZS

MÁGNESES KOLLÁZS

Mágnesként vonzza a tekintetet

Az élet ezernyi csodás élményt tartogat számunkra - születésnapok, esküvő, gyerekek, utazások. Örökítse meg a legfrisebb élményeit mágnes kollázs formájában! A 9 db kis fotó tetszőlegesen cserélgethető a minőségi fa keretben.

0 Ft-tól*
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.