CEWE Fotószolgálat
Ön itt van: Ajándéktárgy > Fényképes dekorációk
Fényképes dekoráció készítés - Cewe

Dobja fel otthona hangulatát egyedileg tervezhető fényképes dekorációkkal!

FÉNYKÉPES HÓGÖMB

FÉNYKÉPES HÓGÖMB

Öröm kicsiknek és nagyoknak!

Csillogó öröm kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Dekorációs kellék az íróasztalon vagy kedves játék gyerekek részére, az egyedileg elkészíthető fényképes hógömb. A fotót egyszerűen és gyorsan elhelyezheti, cserélheti.

2490 Ft-tól*
NÉGYZET / SZÍV ALAKÚ FOTÓMÁGNES

NÉGYZET / SZÍV ALAKÚ FOTÓMÁGNES

Szeretetreméltó sokszínűség!

Apró ajándékot keres szeretteinek vagy szerelmének? Megtalálta! 10 közös pillanat négyzet alakú vagy szív alakú fotómágnesként!

4490 Ft-tól*
VALENTIN GÖMB

VALENTIN GÖMB

Szívből jövő ajándék!

Igazán szívből jövő dekorációs ajándékötlet nem csak szerelmeseknek! A vízzel töltött fényképes Valentin gömb körül csillogó piros szívek lebegnek súlytalanul. A kiválasztott fénykép könnyedén cserélhető!

 

2490 Ft-tól*
FÉNYKÉPES HŰTŐMÁGNES

FÉNYKÉPES HŰTŐMÁGNES

Segítség a hétköznapokban!

Amilyen kicsi, olyan ötletes dekorációs ötlet! Dobja fel a szürke hétköznapokat a fényképes hűtőmágnes segítségével, amely kiváló minőségű lakkozott kerámia anyagból készül, és szabadon, ízlés szerint dekorálhatja.

2890 Ft-tól*
NÉVTÁBLA

NÉVTÁBLA

Hogy a szomszéd irigykedhessen!

Szemet gyönyörködtető látvány a szomszédoknak, a lakásavatók kihagyhatatlan kelléke a fényképes névtábla! Az időjárásálló akrilüvegnek köszönhetően természetesen kültéri használatra is kiválóan alkalmazható.

6990 Ft-tól*
FÉNYKÉPES ÜVEGÓRA

FÉNYKÉPES ÜVEGÓRA

Időtálló műalkotás!

A fényképes üvegóra klasszikus időtálló műalkotás bármilyen alkalomra! A kiváló minőségű üvegóra több, mint egy hagyományos szobadísz. Tökéletes dekoráció otthon a falán, ráadásul kedvenc kényképével díszítheti.

7990 Ft-tól*
NAGY ÜVEGÓRA

NAGY ÜVEGÓRA

Gyönyörű emlékek minden percben!

Mosolygó emlékek, melyek körül a nagy üvegóra mutatói körbe-körbe járnak. A fényképes nagy üvegóra készítés során válassza ki legkedvesebb fotóját, melyet szeretne dekorációként otthona falain viszont látni.

9990 Ft-tól*
MÁGNESFOTÓ

MÁGNESFOTÓ

Sokoldalú társ a mindennapokban!

Fotója prémium fotópapírra nyomtatva, mágnes fólián. Kiváló jegyzetek és üzenetek rögzítésére a hűtő, vagy mágnestábla felületén. A fényképes mágnesfotó praktikus társ a hétköznapokban, így nem hiányozhat egy háztartásból sem.

2199 Ft-tól*
KRISTÁLY SZÍV

KRISTÁLY SZÍV

Ajándékozza el a szívét!

Mindegy, hogy nagy szerelmi vallomás vagy kedves figyelmesség. Az 5,8 x 5,8 x 3,0 cm méretű kiváló minőségű nagy fényképes kristály szív a megfelelő ajándékdobozban minden szívet megdobogtat! Lepje meg vele kedvesét Ön is!

7990 Ft-tól*
TÁNYÉRALÁTÉT

TÁNYÉRALÁTÉT

Szemrevaló és praktikus!

Csak pár kattintás és Ön is megszerkeszthet egy igazán szemrevaló fényképes tányéralátétet, melyen az Ön legkedvesebb képe kapja a főszerepet. Készítse el az ingyenes CEWE Fotóvilág rendelőszoftverrel!

2990 Ft-tól*
POHÁRALÁTÉT

POHÁRALÁTÉT

Egy kis vidámság a reggeliző asztalon!

Egyedi fényképes poháralátét készítés akár pár kattintással a legszebb fényképekből! Készítse el az online szerkesztőfelület segítségével, vagy töltse le az ingyenes CEWE Fotóvilág rendelőszoftvert!

3590 Ft-tól*
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.